Mojfaks.hr u Laganini

'Upucali su me, zaradio sam covid i razvodim se'... Mail profesora koji ne može održati predavanje postao viralan

S obzirom na održavanje nastave na daljinu diljem svijeta, u internet memoriju već je upisano nekoliko vrhunskih izlika studenata, ali i profesora.

10. studenog 2020 12:03
'Upucali su me, zaradio sam covid i razvodim se'... Mail profesora koji ne može održati predavanje postao viralan

'Upucali su me, zaradio sam covid i razvodim se'... Mail profesora koji ne može održati predavanje postao viralan Foto: MojFaks

Na društvenoj mreži Twitter nedavno je osvanuo screenshot maila koji je postao viralan. Naime, jedan profesor, uslijed pandemije, obavijestio je svoje studente da će morati odgoditi ispit. To možda u ovakvim vremena i ne bi bilo toliko neobično, da profa nije izlistao sljedeće razloge.

...Svi smo mi ova studentica! Jela dok je polagala ispit: Komad sendviča pao na tipkovnicu i izlogirao ju iz testa...


"Nažalost, morat ću odgoditi ispit i otkazati predavanje u četvrtak. Protivno mojim željama, upucan sam i završio sam na hitnoj. Također sam dobio covid-19 i usred sam kaotičnog razvoda. Konzultacije s mojim asistentom i dalje su od 11 do 12 sati u ponedjeljak i srijedu. Ako preživim, ispit će se održati idućeg ponedjeljka", napisao je u mailu profesor Wilson.

Mailove je na Twitteru podijelio jedan od njegovih studenata, a objave su skupile preko milijun lajkova i više od 5000 komentara te je i do profesora u bolnici stigla vijest da je njegov mail postao viralan. Odlučio se ponovo obratiti studentima i dati nove informacije kako o svom stanju, tako i ispitu.

"Nadam se da nećete varati kao moja žena..."


...Najbolji memeovi koji sprdaju nastavu od kuće: Medicina, agronomija, psihologija... SVI SU TOP!...


"Izgleda da je moj zadnji mail postao viralan. Hvala vam na obavijesti. Srećom, moja ozljeda nije bila ozbiljna, kao ni moji simptomi zbog covida. Ispit se i dalje održava u ponedjeljak. Nadam se da nećete varati kao moja žena. Sretno svima", poručio je svojim studentima.

Pojedini korisnici Twittera potez profesora vidjeli su njegov mail kao iskren i duhovit na malo crn način, a nekima je ipak bio neprofesionalan. "Učiteljica sam i mislim da je ovo neprofesionalno. Postoji granica između prisnosti i otkrivanja previše detalja", napisala je jedna korisnica Twittera.

Drugi, pak, su nastavili u opuštenijem tonu.

"Pitam se imaju li rastava i ranjavanje ikakve veze jedno s drugim”, "Je li ovo pjesmica o 2020.?", "Zvuči mi kao britanski profesor", "Ovaj tip prolazi kroz težak tjedan", "Profesor je prošao kroz cijelu 2020. u jednom tjednu", pisali su tviteraši.

A.Z.
foto: Shutterstock By 13_Phunkod