L.B. u Laganini

Restoran Campus odsad maže za sve studente: Palačinke s Nutellom, Lino ladom i marmeladom za 2,5 kune

Osječki Studentski centar od ovog tjedna peče i maže za sve studente - stalno! Na svoj meni uvrstili su slasticu kojoj nijedan student neće moći odoljeti...

21. veljače 2018 11:31
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Početkom veljače pisali smo o slatkoj degustaciji održanoj u osječkome STUC-u kako bi se ispitalo mišljenje studenata o uvođenju palačinki na stalni meni studentskog restorana. Na degustaciji su u ponudi bile palačinke s Nutellom, bijelom Lino ladom i marmeladom, a studentima su se te kombinacije očito najviše dopale stoga su i uvrštene u stalnu ponudu, na opće oduševljenje brojnih kolegica i kolega. Jedini razočarani bili su oni koji istu ponudu nemaju na raspolaganju u svojim studentskim menzama.

...FOTO Palačinke svim studentima! STUC pozvao na degustaciju - uvode omiljenu slasticu u redovnu ponudu restorana...


Tako su se od 18. veljače palačinke našle na stalnom meniju slastičarne Apsolvent i restorana Campus, objavio je Studentski servis Osijek-Studentski centar u Osijeku na svojoj službenoj Facebook stranici.[PALAČINKE | OD DANAS U STUCU JOŠ SLAĐE] Od danas u stalnoj ponudi u slastičarnici Apsolvent i restoranu Campus! Označi...

Objavljuje Studentski servis Osijek-Studentski centar u OsijekuNedjelja, 18. veljače 2018.


Palačinku uz subvencioniranu cijenu "na iksicu" možete pojesti za samo 2,5 kune (bez iksice za pet kuna), pri čemu će svaki student u jednom danu moći pojesti najviše tri palačinke, piše Osijek031.

...VIDEO Zasjaj u čajnoj kuhinji i nahrani cijeli paviljon: Najbolji trik da brzo ispečeš što više palačinki...


Kako pojašnjavaju, ograničenje se uvodi jer je riječ o subvencioniranom proizvodu, ali treba voditi računa i o zdravlju i prekomjernim kilogramima koji se degustaijom ovog deserta brzo i lako gomilaju, a što su studenti u šali komentirali ispod fotografija slasnog deserta koje su objavljene na Facebook stranici osječkog SC-a.