Mojfaks.hr u Laganini

Urnebesni video: Huligani iz gimnazije pokazali razlike između srednjoškolaca i 'fakultetlija'

Svi studenti znaju da je postoje velike između života u srednjoj i onog na fakultetu pa tako dok smo srednjoškolci marljivo učimo za testove dok na faksu partijamo do jutra čak i noć prije ispita. Mnogobrojne razlike između srednjoškolskog i studentskog života vjerno i humoristično su prikazali dečki iz ekipe Huligani iz gimnazije.

6. srpnja 2017 14:26
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kada srednjoškolske klupe zamijenimo onima iz predavaonice odmah shvatimo da se još nešto promijenilo. To "nešto" bismo mogli slobodno osloviti sa "sve" jer zaista, naša percepcija u vezi većine stvari se promijenila.

Tu promjenu su sjajno ilustrirali mladi Bosanci YouTuberi koji se kriju iza imena Huligani iz gimnazije. Njihov video naziva "Srednja škola vs. Fakultet" već ima gotovo 209 tisuća pogleda, a u njemu pokazuju kako osobe u srednjoj popularnost stječu tako što idu van i partijaju, a na fakultetu svi partijaju stalno te je popularan onaj koji stalno uči i radi. Osim toga, pokazali su i da u srednjoj učimo cijeli tjedan za lagan test dok na fakultetu radimo sve ikad osim učenja, a ono nastupi tek noć prije ispita.Podsjetite se srednje škole uz video Huligana iz gimnazije i prisjetite se kakve ste "dobrice" bili nekad.


...Za 2 tjedna smo shvatile da smo u krivu: Studentice pokazale kako zapravo izgleda studiranje u Hrvatskoj...


...Jedna piše, četiri crtaju: Studentice kroz \'Ligo\' ironično ilustriraju studentski život......Studentica \'Debela Barbara\' hit na YouTubeu: Simpatična Dalmatinka nasmijava Hrvatsku...


Ivana Petrić
foto: screenshot YouTube
Još vijesti