Mojfaks.hr u Laganini

Studentica se glatko izvukla od ispita na kraju semestra – ako ste hrabri možete pokušati i vi

Na nekim fakultetima studenti mogu preko kolokvija rješavati ispite pa si mnogi tako i olakšavaju studiranje i ne ostavljaju sve za ispitne rokove. Studenti koji su kolokvirali, predali seminare te obavili svoje obaveze, ipak moraju pisati ispit iz kolegija gdje je on obavezan, ali ne i jedna studentica koja se na slatko-elegantni način izvukla s ispita.

15. svibnja 2018 15:07
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Zoe Royer studira u Denveru i ima 20 godina. Na jednom kolegiju je skupila gotovo sve bodove preko seminara, pisanja kolokvija i aktivnosti pa je pomislila da bi bilo u redu da joj profesor malo "popusti" na kraju i da joj ocjenu bez pisanja obaveznog, završnog ispita.


Zoe je odlučila biti dovitljiva pa iako možda nije očekivala - dobila je ono što je htjela... foto: Facebook@Zoe Royer

Preko spomenutih kolokvija i drugih akademskih obaveza koje je kolegij donio, Zoe je "riješila" točno 99,4 posto tog predmeta. No, ona nije tipično studentski "moljakala" profesora za višu ocjenu ili oslobođenje ispita nego mu je poslala mail sa svojim zahtjevom te naglasila svoj postotak i u mailu priložila fotku slatkog psića i mačića dok spavaju zagrljeni.


Mail koji je studentica poslala profesoru... izvor: Twitter@zzzoe14Profesorov odgovor...izvor: Twitter@zzzoe14

Profesor je totalno pao na fotku, ali joj je i rekao da je najhrabrija studentica s kojom se susreo. Njegovo dopuštenje je dobila pa joj je odlučio "samo" upisati ocjenu te je naglasio da su slatki psić i mačić pomogli u donošenju odluke.

...Kada ti predaje legenda: Pogledajte kako je ovaj profesor dočekao studente na usmenom...


...Profesor sa Sveučilišta u Rijeci traži krivca: Urnebesni obrazac za evaluaciju kakav još niste vidjeli...


Razmjenu mailova sa svojim profesorom studentica je objavila na društvenim mrežama i postala pravi hit. Mnogi su komentirali da je "prava kraljica", a neki su čak istu foru pokušali izvesti na svojim profesorima, no nažalost su podbacili. Njihovi profesori ipak nisu "pali" na slatke životinje, a možda se nisu jednako trudili tijekom cijelog semestra.

Ako mislite da vas profesor treba osloboditi ispita možete isprobati Zoeinu foru, samo pazite da vam je profesor ljubitelj kućnih ljubimaca i da ste ipak kontinuirano odrađivali sve akademske obaveze na tom kolegiju tijekom čitavog semestra.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Zoe Royer/Shutterstock/Pixlr