Mojfaks.hr u Laganini

U školi pišeš krasopisom, a na faksu nogom: Studentica pokazala kako joj je studiranje 'uništilo' rukopis - FOTO

Tko nije savladao 'brzo pisanje' na fakultetu taj očigledno nije nikada ništa zapisao tijekom predavanja. Većina studentskih bilježnica izgleda kao da studenti u nju pišu nogom, a to naravno zamjećuju i sami studenti.

9. travnja 2018 14:37
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Profesori obično govore brzo, a jednako brzo i mijenjaju slajdove na prezentacijama pa studenti bilješke moraju hvatati kako god stignu i umiju. Tu situaciju je jako dobro ilustrirala Ivana, studentica prava iz Beograda, i to tako što je pokazala kako joj je rukopis izgledao prije, a kako izgleda nakon upisivanja fakulteta. Uz objavljenu fotku napisala je "Studiranje mi je uništilo rukopis".

...Medicinari pišu švrakopisom, a FER-ovci samo na kompu? Analizirali smo vaše rukopise i došli do zanimljivih zaključaka...


...FOTO: Otkrili smo tko je studentica s najljepšim potpisom na iksici - zavirite u njene bilježnice...


Na Twitteru je objavila svoje dvije bilježnice pa joj je u jednoj rukopis gotovo pravi krasopis, dok u ovoj drugoj, fakultetskoj bilježnici, stoji rukopis koji uopće ne nalikuje na ovaj prvi. Je li to pisala ista osoba? Sigurno jest, ali svaki student koji zapisuje tijekom predavanja može se poistovjetiti s ovom studenticom.


Izvor: Twitter

Mjesta za krasopise nema na faksu, ali sve je u redu sve dok vi možete pročitati ono što ste napisali.

Ivana Petrić
foto: Twitter/Pixabay/Pixlr
Još vijesti