V.K. u Laganini

[FOTO] Toliko ga ne zanima matematika da je tijekom sata – radio ovo! Urnebesna napomena profe postala viralna

Dobar dio studentske i srednjoškolske populacije može se prisjetiti barem jedne prilike u kojoj su dobili jedinicu 'iz zalaganja', opomenu zbog ponašanja, ukor pred isključenje, izbacivanje s predavanja i slično.

11. svibnja 2021 12:42
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Iako danas fizičko izbacivanje s nastave više ne postoji (što zbog zakonskih regulativa, što zbog okolnosti nastave od kuće), to ipak ne znači da mladi ljudi i dalje ne rade određene aktivnosti koje ljute profesore ili ih dovode do ruba živčanog sloma te izazivaju raznovrsne reakcije - nekad smijeh, a nekad i bijes.


Kućanski poslovi umjesto 'matiše'


Jedna od takvih je i objava osmaša s Reddita koji je dobio opomenu jer se tijekom pisanja ispita bavio kućanskim poslovima.


Kako kaže u svojoj objavi: "Ovo se samo meni može desiti." Naime, u bilješkama mu je profesor/ica napisao/la: "Učenik tijekom sata matematike pere tuš kabinu."


Barem mu je tuš sada čist! / Foto: Screenshot via Reddit


Tko još voli matematiku?


Izdvojili smo nekoliko najboljih komentara i reakcija redditovaca na post ovog mladića sa čistom tuš kabinom.


Jedan je korisnik bio začuđen. "Prvo sam se pitao 'dobro kako je to uspio?' Onda sam se sjetio pandemije i škole od doma", komentirao je jedan korisnik ove mreže.


Drugi mu je dao koristan savjet za svaki sljedeći put, ako se odluči ponovo upustiti u sličan podvig. "Nemoj nositi laptop u kupaonu onda", napisao je.


"Jesi bar izračunao kut pod kojim je optimalno brisati tuš kabinu?", našalili su se neki na račun činjenice da je u to vrijeme trebao učiti matematiku.


"Učenik se izgubio"


Također, jedan se korisnik prisjetio i svoje zanimljive priče. "Sjećam se da je meni zamjena iz engleskog u srednjoj napisala u bilješku 'Učenik se izgubio', a ja sam samo uredno zamolio da odem na WC, uzeo kavu u kantini i izašao van zapaliti duhan i tako proveo 'čil' ostatak sata. Sljedeći sat sam imao razrednicu i kad je ona to pročitala (tad su još bili papirnati dnevnici za svaki razred) njezina prva reakcija je bila neki mix zgražanja, smijeha i latentne egzistencijalne depresije...", napisao je u komentar.


Još je jedan redditovac zaključio kako su ovo "2021 problems".


Imate li vi slične bisere? Koja je vaša "najsmješnija" opomena koju ste dobili za vrijeme svog obrazovanja?

Još vijesti