Mojfaks.hr u Laganini

Znali ste da je grozan, ali ste ga svejedno 'uvalili': Što je najgore što ste nekome poklonili za Božić?

Božić je idealno vrijeme da svojim najbližima pokažemo koliko nam je stalo, a jedan od načina je darivanje nekom sitnicom ili znakom pažnje.

16. prosinca 2016 14:54
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

S pažljivošću uvijek biramo što pokloniti, ali nažalost, nekada studentski budžet to ne može podnijeti pa posežemo za očajnim mjerama – kupujemo grozne poklone.

Ne tvrdimo da je nešto jeftino automatski grozno jer to nije istina, ali jeftinije varijante nekih stvari, linija manjeg otpora, lijenost, manjak vremena i novca usmjeri nas prema kupovini poklona za koje znamo da se ne bi nikome svidjele.

...Ovakav poklon još niste vidjeli: Brucoš iznenadio curu prije odlaska na fakultet...


Internet je pun korisnika koji imaju svoju priču s groznim poklonima pa je tako jedna korisnica Rachel Millman prije nekoliko dana totalno zapalila Twitter objavivši da je svom očuhu (doduše slučajno) kupila keksić za psa umjesto božićni kolačić.


Izvor: Twitter/Distractifity

No, neki ljudi su znali da je poklon koji će nekome dati užasan, ali su se vodili krilaticom \'go for it\' pa tako jedan dečko tvrdi da je sestri namjerno kupio test za marihuanu jer je ona stalno jedno vrijeme ukućane zamarala svojim pričama o tome kako joj je bilo u Amsterdamu.

...Nisu bitni pokloni ni novac: Evo na čemu studenti i ovih blagdana mogu biti zahvalni...


"Nisam baš bila pri lovi pa sam najboljoj prijateljici za vrijeme faksa kupila onu kemijsku s imenom jer sam jedino za to tada imala love. Kasnije me grizla savjest pa sam joj se iskupila poklonom za rođendan", prepričava jedna korisnica.

"Jednom sam namjerno bratu koji je slušao metal kupila sat Justina Biebera iako mi je izričito rekao što želi. Nakon toga nije htio pričati sa mnom mjesec dana, a meni je to sve bilo presmiješno", kaže korisnica Kate.


Izvor: whydidyoubuymethat.com

Zbog ovakvih priča sigurno smo da ste i vi nekome poklonili neki bezvezni poklon i zato smo vas odlučili pitati: što je najgore što ste nekome poklonili za Božić? Najzanimljivije odgovore objavit ćemo na portalu pa se svi skupa nasmijati uz kuhano vino.

o

Ivana Petrić
foto: Shutterstock

Još vijesti