L.B. u Nakon predavanja

[FOTO] Student marketinga ima kosu dulju do 50 centimetara! Njegova tajna? Samo ova 2 preparata

Student Sveučilišta Hull prije četiri je godine obrijao glavu, a danas ju krasi gusta, sjajna griva duga više od 50 centimetara.

1. prosinca 2021 14:57
Student s najduljom kosom

Student s najduljom kosom Foto: Screenshot

Pranav Biji, strastveno brine o svojoj kosi, no kaže da su za njen zdrav izgled potrebna samo dva uobičajena proizvoda: šampon i regenerator.


Student marketinga i oglašavanja, čija je kosa trenutno dulja no što je ikad bila, diljem Hulla izaziva mnogo pozornosti na račun svoje zamamne kose, no često je izložen i negativnim i nepristojnim komentarima.


>>>[FOTO] TOP frizure za ispitne rokove: Uz retro kopče do super kose – u samo nekoliko minuta! Isprobajte ovih par ideja...<<<


Pranav se u Hull preselio iz Indije u rujnu ove godine, kad je upisao postdiplomski studij. Osim studiranja, 26-godišnjak se trenutno nada karijeri modela kako bi mogao svijetu pokazati svoju nevjerojatnu kosu.


Kako kaže, 2017. godine obrijao je kosu, a danas mu glavu krasi kosa duga više od 50 centimetara, u čemu uživa. "Uvijek sam imao kosu dulju od svojih vršnjaka, no ovo je prvi put da sam je pustio da ovoliko naraste. Volim svoju kosu, ne radim ovo da bih izgledao dobro. Volim ju njegovati", kazao je Pranav.


No, kaže da su ga u početku čak i vrijeđali zbog njegove duge kose. "U Indiji nije baš uobičajeno da muškarac ima ovako dugu kosu pa su me zvali djevojkom. Također bi me pitali jesam li toliko siromašan da si ne mogu platiti šišanje", govori.


>>>Najbolja studentska frizura iz vremena karantene 'pala' zbog oklade: Pitali smo Martina tko ga je OVAKO ošišao... FOTO<<<


Student na svom Instagram profilu često dijeli savjete o njezi duge kose. Začuđujuće, koristi samo nekoliko proizvoda za njegu. "Zabavan je dio taj što ne koristim mnogo proizvoda za svoju kosu, samo šampon i regenerator. Smatram da je potrebno počešljati kosu svaki dan kako se ne bi mrsila i nanijeti ulje za kosu jednom ili dvaput tjedno, ovisno o tome koliko vam je kosa suha. Strpljenje je ključ, potrebno je posvetiti joj vremena i adekvatno se brinuti o kosi", tvrdi.


>>>Hello izrast, ispucali vrhovi i masna kosa: Evo kako se mladi i studenti snalaze bez frizera! FOTO<<<


Najzanimljivije od svega, tvrdi da nije potrebno kosu prečesto prati. "Tjeme luči vlastitu masnoću što pomaže u puštanju kose. Ako ju perete prečesto, osušit će vam se tjeme, a kosa bi vam se mogla istanjiti s vremenom. Osobno, na temelju ovog putovanja četverogodišnjeg puštanja kose, uvjerio sam se da je dovoljno oprati ju jednom ili dvaput tjedno", dodaje.


Na kraju dodaje da je ipak potrebno malo eksperimentirati prije no što nađete rutinu njege koja će biti idealna baš za vašu kosu.


izvor: hulldailymail.co.uk