V.K. u Nakon predavanja

[VIDEO] Otvorena brutalna teretana u studentskom domu: 'Zovemo ju Trafika jer radi od 0 – 24'

Stanari studentskog doma 'Bruno Bušić' u Splitu konačno mogu krenuti na vježbanje – u 'Trafiku'.

23. veljače 2022 15:53
Teretana SC Split, Bruno Bušić

Teretana SC Split, Bruno Bušić Foto: MojFaks

Kako javlja Studentski centar Split, u prizemlju doma otvorena je teretana koja će studentima biti na usluzi 0-24 i u potpunosti besplatna.


"Čast da u njoj odrade prvi trening pripala je igračima studentima Akademskog malonogometnog kluba Universitas koji su teretanu službeno otvorili u kasnim noćnim satima", javljaju. Njima se pridružio i "najveći navijač AFCU-a na planeti", Božo koji je i svečano prerezao vrpcu kako bi se i službeno obilježilo otvaranje nove teretane.


>>>[FOTO] Izgleda brutalno! Uz NOVU studentsku teretanu nema više izgovora: 'Pripreme za ljeto mogu početi!'<<<


Kako kažu iz SC-a, teretana je podijeljena u dvije prostorije od kojih jedna služi za sprave s težinama uz ergometar, dok je druga namijenjena za kardio vježbe.


teretana SC SPlit teretana SC SPlit Foto: Studentski centar Split/MojFaks

Foto: Studentski centar Split


>>>U ovom domaćem SC-u ne strahuju od poskupljenja: 'Nećemo dizati cijene domskog smještaja'<<<


"Ekipa iz AFCU-a je kao pravi kolektiv ovdje napravila prvi trening u teretani Trafika – jer radi od 0 do 24 sata i oni će biti prvaci", kaže Božo i dodaje da oni, uz to što od sada mogu trenirati u studentskom domu, "treniraju i na benzinskoj".




Osim toga, u isto je vrijeme otvorena i obnovljena teretana u domu na Kampusu, pa i tamošnji studenti imaju novi prostor i kojem mogu vježbati.

Još vijesti