V.F. u Vijesti

Barbie im neće biti jedini projekt: Iz Mattela najavili da planiraju snimiti film o UNO kartama

Tko bi rekao?

27. srpnja 2023 14:30
I UNO će biti film?

I UNO će biti film? Foto: Canva

Svi trenutno luduju za Barbie filmom. Neki zato što im se sviđa, a neki zato što im ide na živce. Međutim, čini se kako Mattel ne planira stati s filmovima o igračkama. Sada su najavili da planiraju snimiti dva filma. Naime, nakon velikog uspjeha Barbie filma, u pripremi su filmovi UNO i Magic 8 Ball.

Inače Magic 8 Ball je igračka koja izgleda poput kugle za biljar, a ona „predviđa budućnost“.

Robbie Brenner, producent nominiran za Oscara koji vodi Mattel Films i producirao je Barbie je rekao: „Svi se nadaju da će, kada napravite film, postojati franšiza. To je nada - da traje i traje i to je dar koji se neprestano daje“, piše LADbible.

  Magic 8 Ball izgleda poput kugle za biljar koja „predviđa budućnost“ Magic 8 Ball izgleda poput kugle za biljar koja „predviđa budućnost“ Foto: Sybillla via Shutterstock/Shutterstock

Iako nema puno informacija o tim projektima, Brenner je spomenuo da će filmska adaptacija Magic 8 Ball vjerojatno biti triler, a ne film za djecu.

I UNO postaje film?

Dodao je da je tvrtka angažirala spisateljicu Marcy Kelly da napiše priču i za jednu od najpoznatijih kartaških igara na svijetu - UNO. Međutim, ljudi su ozbiljno zbunjeni ovom objavom.

Jedan korisnik je na Twitteru napisao: „Koji će vrag kugla i špil karata biti film...“

„Dok je Barbie bila odraz mizoginije potaknute Barbienim razmišljanjem o vlastitoj smrtnosti, mogu samo zamisliti da će Magic 8 Ball biti o sudbini protiv slobodne volje, a UNO će biti o poteškoćama u održavanju zdravih odnosa koji neizbježno vode u samoću“, rekla je druga osoba na Twitteru.

Ali to nije sve.

Nagrađivani producent rekao je da se radi na filmovima o drugim igračkama; lutkicama Polly Pocket, kao i na filmu o Hot Wheels autima, lutkama American Girl i igrački Rock 'Em Sock 'Em Robots, u kojem će glumiti Vin Diesel, a distribuirat će ga Universal Pictures.

Izvor: LADbible.com

Nova StudiGO epizoda otkriva je li studiranje izvan Hrvatske toliko lagano kako svi tvrde →

 

Još vijesti