P.S. u Laganini

Bili smo na koncertu Imagine Dragonsa u prekrasnoj pulskoj areni: Ovo su naši dojmovi

Popularni američki bend u Hrvatskoj je po prvi puta održao dva dana koncerta

11. kolovoza 2023 16:37
Koncert Imagine Dragonsa u Puli

Koncert Imagine Dragonsa u Puli Foto: P.S./MojFaks

Ovog tjedna u Hrvatskoj održana su dva velika koncerta svjetski poznatog benda. Imagine Dragons oduševio je svoje fanove u Hrvatskoj svojim prvim nastupima održanim na ovim prostorima. Koncerti su održani 8. kolovoza, u utorak, i 9. kolovoza, u srijedu, u pulskoj areni.

Oduševljenje je iskazano na sve strane, a to možemo potvrditi i mi s obzirom na to da smo i sami bili na prvoj večeri koncerta Imagine Dragonsa. Iako je bilo potrebno poprilično rano doći u Amfiteatar u Puli, zbog svih provjera, ali i zauzimanja mjesta, taj period čekanja tekao je poprilično brzo.

Odlična predgrupa

Prvo pozitivno iznenađenje bila je američka predgrupa „AJR Brother“ koji su otvorili tu spektakularnu večer svojim pozitivnim duhom i, naravno, svojim najpoznatijim hitovima. Ubrzo nakon toga pozornicu su zauzeli Imagine Dragonsi koji su oduševili sve posjetitelje, ali i nas.

Ono što nam se posebno dojmilo je organizacija koncerta, točnije, pjesme koje su bile podijeljene na određene tematske blokove. Te blokove upotpunio je i frontmen Imagine Dragonsa sa svojim inspirativnim i edukativnim govorima punim emocija koji su se nadovezivali na svaku iduću pjesmu koju je najavio. Kako bi prenijeli bolji doživljaj, snimili smo i TikTok video s koncerta kojeg možete pogledati u nastavku.

@buzzin_nova Imagine Dragons, Pula, 08.08. #fyp #foryoupage #trending #imaginedragons #imaginedragonslive #pula #arena #croatia ♬ original sound - BuzzIN

Vjerujemo kako su svi bili iznimno oduševljeni nastupom ovog popularnog benda koji su srca publike osvojili svojim najvećim hitovima pod nazivom „Thunder“, „Bones“, „Believer“, „Demos“ i drugi. Dan Reynolds pred publikom je obećao kako mu ovo nije zadnji put da nastupa u Hrvatskoj, a mi ga s nestrpljenjem ponovno iščekujemo!

Još vijesti