L.B. u Vijesti

Isplati se imati petice! U ovoj općini, studenti s odličnim uspjehom u novčanik pospremili čak 1000 eura

Malena istarska općina nagrađuje svoje najbolje učenike i studente.

18. listopada 2022 12:58
Novčanik nekima puni uglavnom stipendija...

Novčanik nekima puni uglavnom stipendija... Foto: MojFaks

Iako nam od malih nogu govore da učimo za sebe, kako bismo znanjima i vještinama obogatili vlastiti život i uspješnije konkurirali na tržištu rada, lijepo je znati da naši rezultati neće ostati nezapaženi onda kad nam podrška najviše treba – tijekom studentskih dana.

vezano Prilika za studente strojarstva... Karijera Domaća tvrtka koja surađuje s Mercedesom, BMW-om i Audijem traži studente: Nude stipendiju, praksu i posao nakon diplome

Prepoznala je ovo malena istarska općina koja bogato nagrađuje mlade koji uče najbolje i koji se mogu pohvaliti izvrsnim uspjehom u školi ili na fakultetu.

Za odličan uspjeh dobili vrijednu nagradu!

Istarska općina Pićan ove je godine, stipendistima s najboljim rezultatima, podijelila nagradne stipendije, koje su iznosile više od prethodnih godina, slijedom povećanja i iznosa mjesečnih učeničkih i studentskih stipendija.

Učenicima koji su postigli prosječan uspjeh iznad 4,50 podijeljene su jednokratne nagradne stipendije u visini jedne mjesečne stipendije (300,00 kuna), a onima s uspjehom od 5,00 u visini jednogodišnje stipendije (3.000,00 kuna), piše Istarski.hr.

Studenti koji su postigli uspjeh iznad 4,00 ostvarili su pravo na jednokratnu nagradnu stipendiju u iznosu od 750,00 kuna (jedna mjesečna stipendija), a oni s odličnim prosječnim uspjehom (iznad 4,50) u visini od 7.500,00 kuna (jednogodišnja stipendija).

vezano Vrijedna stipendija očekuje nadarene studente. Vijesti U ovoj općini stipendija odsad vrijedi 50 posto više: Za izvrsne studente 140, a za deficitarne čak 360 eura

Popis dobitnika ove vrijedne nagrade te fakultete na kojima studiraju potražite ovdje.

izvor: istarski.hr

Još vijesti