P.S. u Vijesti

Ove dvije tramvajske stanice neće biti u funkciji neko vrijeme – ZET uveo alternativnu prometnu liniju

U pitanju je rekonstrukcija pothodnika i postavljanja dizala na ovim stajalištima.

20. Siječnja 2023 13:21
Izmjene u prometovanju nekih tramvajskih linija.

Izmjene u prometovanju nekih tramvajskih linija. Foto: DeStefano via Shutterstock

Od početka ove godine, nove promjene događaju se i u ZET-u. Tako je od 9. siječnja tramvajsko stajalište Savski gaj u potpunosti izvan funkcije, u oba smjera, a novim informacijama koje su objavili na svojim službenim web stranicama, nije jedino gdje tramvaji neće prometovati neko vrijeme.

Kako pišu iz ZET-a, obostrano tramvajsko stajalište Trnsko neće biti u funkciji od ponedjeljka, 23. siječnja, pa sve do planiranih završetka radova čiji datum još uvijek nije poznat.

Nova izvanredna linija

Oba stajališta će biti izvan funkcije zbog ugradnje dizala i rekonstrukcije pothodnika, a uvedene su i izvanredne autobusne linije kako bi promet ostao neometan. Tako će od sada, pa do završetka radova, umjesto postojeće autobusne linije 615 voziti izvanredna i nova pod brojem 607 od Savskog mosta pa sve do Sopota.

Osim navedenih informacija, napisali su i stanice kojima će prometovati ova izvanredna linija, a to su: Savski gaj, Trnsko, Velesajam, Muzej suvremene umjetnosti i Sopot (izlazno stajalište) te u povratku Središće, Sopot, Muzej suvremen umjetnosti, Velesajam, Trnsko, Savski gaj do Savskog mosta.

izvor: www.zet.hr.

Još vijesti