V.F. u Vijesti

Pozor studenti: Zagrebački fakultet raspisuje natječaj za financiranje studentskih projekata

Evo kako se prijaviti.

30. Siječnja 2024 11:40
Timski rad

Timski rad Foto: Canva

Studenti s Fakulteta političkih znanosti koji razmišljaju o studentskim projektima neće htjeti propustiti ovu priliku. Naime, Studentski zbor Fakulteta političkih znanosti raspisuje natječaj za financiranje studentskih projekata. Napomenuli su da raspolažu sa 700 eura koje su stekli za obavljanje svoje djelatnosti iz sredstava Sveučilišta u Zagrebu.

Kako nemaju nadolazećih troškova i kako se ta sredstva moraju potrošiti do kraja veljače, odlučili su raspisati natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili studenti pojedinci Fakulteta političkih znanosti.

Kako se prijaviti?

Natječaj je otvoren do 12. veljače u 12 sati. Prijava mora sadržavati račun, opis programa i obrazloženje zašto bi trebali prihvatiti baš tu molbu. Molbe se šalju na mail Studentskog zbora szfpzg@gmail.com.

Također, mole da svi koji se prijavljuju obavezno u prijavi prilože ponudu od dobavljača za koju traže financiranje te da provjere može li taj dobavljač izdati e-račun koji će naknadno poslati ukoliko prijava bude prihvaćena.

Prijave će razmotriti tročlano povjerenstvo za provedbu natječaja unutar Zbora i, naravno, niti jedan član povjerenstva ne može biti ujedno i član fakultetskih organizacija koje se mogu prijaviti na natječaj.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studentski zbor FPZG / Student Council at FPZG (@sz_fpzg_)

 

Još vijesti