V.F. u Vijesti

Predstavnik Srbije će tijekom nastupa odati počast žrtvama dva masakra

„Ne možemo sakriti koliko nam je teško.“

9. svibnja 2023 12:03
Luke Black će odati počast žrtvama masakra.

Luke Black će odati počast žrtvama masakra. Foto: lukeblackmusic/Instagram

Predstavnik Srbije, Luke Black, će odati počast žrtvama dva masakra koja su se nedavno dogodila u Srbiji. Pjevač će tako tijekom nastupa nositi crnu traku kao i svi ostali koji ga prate na sceni. Crna traka simbolizira žalost i poštovanje prema svim stradalima u masakrima, izvještava Telegram.rs.

„Pjesmu sam napisao plašeći se ovih događaja i gledajući ih u svijetu, no nisam mogao ni zamisliti da će se to baš dogoditi u našoj zemlji, u našim srcima... Žao mi je što je to postalo istinitije nego ranije. Čuo sam te vijesti pred izlazak na binu, jako sam se razbjesnio. Iako je Eurosong sretno mjesto, mjesto gdje se slave različitosti, koliko god se trudili, ne možemo sakriti koliko nam je teško“, ispričao je Luke Black.

„Dat ću cijelu dušu u nastup“

„Ja se trudim biti što profesionalniji, ići na sva događanja zbog kojih sam došao, a svima nama u timu nije do glazbe, ali moramo“, priznao je, a poručio je i kome će posvetiti svoj nastup.

„Svoj nastup posvetit ću cijeloj Srbiji koja sad neizmjerno pati i Srbiji prije ovog događaja, kao i obiteljima preminulih. Koliko mogu ponuditi, dat ću cijelu dušu u svoj nastup“, rekao je.

Luke Black će Srbiju predstaviti sa svojom pjesmom „Samo mi se spava“. Nastupit će večeras, u prvoj polufinalnoj večeri, treći po redu.

 

Još vijesti