L.B. u Vijesti

Tuga na HKS-u: Preminuo student treće godine

Vijest o gašenju mladog života, zavila je Hrvatsko katoličko sveučilište u crno.

27. srpnja 2022 14:32
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Umjesto da ovo vrijeme u godini posvete ljetu i odmoru od ispitnih rokova, s fakulteta kolegama javljaju tragičnu vijest: napustio ih je kolega Filip Pločkinjić, student treće godine komunikologije.

vezano Velika tuga na fakultetu. Vijesti Tuga na ZŠEM-u: 36-godišnji profesor izgubio bitku s dugom i teškom bolešću

"Primili smo tužnu vijest da je 25. srpnja iznenada preminuo Filip Pločkinjić, student treće godine preddiplomskog sveučilišnog studija komunikologije", objavljuju s HKS-a na svojoj Facebook stranici.

Izrazili su sućut roditeljima i obitelji, kao i svim studenticama i studentima komunikologije i profesorima koji su se tijekom studija susretali s Filipom.

"U znak žalosti zastave su na zgradi Hrvatskog katoličkog sveučilišta spuštene na pola koplja. Kolegu Pločkinjića pamtit ćemo kao marljivog studenta komunikologije i dragog kolegu", zaključuju s ovog fakulteta uz napomenu da će termin sprovoda naknadno objaviti.

vezano Slika nije pronađena Vijesti Strašna tragedija: Još jedan student s Fakulteta hrvatskih studija poginuo tražeći nestalog kolegu

Kao i uvijek kad se suočavaju s gubitkom mladog života, obitelj, poznanici, nastavnici i kolege su neutješni. Od njega se opraštaju i pod objavom, na društvenim mrežama HKS-a.

"Dragi Filipe, dijete drago! Poznajem te od najranijeg djetinjstva i sve tvoje kateterizacije i operacije na Kardiologiji KBC-a Zagreb. Sudbina i dragi Bog su te htjeli k sebi, a moje srce i duša te nikada neće zaboraviti. Iskrena sućut dragim ti roditeljima kao i cijeloj ožalošćenoj obitelji. Počivaj u miru Božjem anđele", samo je jedna od poruka ispod objave o smrti mladog studenta.

Još vijesti