M. P. u Vijesti

Na adresu jednog Studentskog centra je stiglo više od 80 prigovora za smještaj: Uskoro konačna rang lista

Studenti su imali osam dana za podnošenje prigovora.

23. kolovoza 2023 10:55
Studentski dom u Rijeci - 4

Studentski dom u Rijeci - 4 Foto: MojFaks

Početkom kolovoza objavljeni su rezultati Natječaja za ostvarivanje prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka.

To je privremena rang lista na koju su studenti mogli podnijeti prigovor Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra Rijeka. Studenti su imali osam dana za podnošenje prigovora, a Studentski centar Rijeka je zaprimio preko 80 prigovora, stoji na svjetionik.scri.hr.

Zaprimljene prigovore Povjerenstvo će razmatrati kroz ovaj tjedan, a nakon toga studenti mogu očekivati konačnu rang listu. Iz Studentskog centra poručuju da će lista biti objavljena krajem kolovoza i da u to vrijeme prate njihove društvene mreže, portal i službene stranice.

Na službenoj stranici stoji informacija: „Prigovor se upućuje ukoliko student smatra da je došlo do pogreške kod bodovanja poslane dokumentacije. Prigovor koji je poslan vezano uz raspored po naseljima/učeničkom domu, Studentski centar Rijeka neće razmatrati niti donijeti odluku o prihvaćanju ili odbijanju prigovora.“

Još vijesti