Vodič za brucoše

I profesori u čudu: Što se to događalo jučer poslijepodne kraj zagrebačke Ekonomije? Party koji nitko nije očekivao

MojFaks | Laganini, 09.11.2017.I profesori u čudu: Što se to događalo jučer poslijepodne kraj zagrebačke Ekonomije? Party koji nitko nije očekivao

Studenti su jučer još jednom pokazali da nije bitno koliko je sati za isplesati se i popiti koju čašicu više, pogotovo ako se tulumari u blizini fakulteta.

Jedan od fakulteta u Zagrebu s najviše studenata je Ekonomski, a kako ima puno studenata, tako ima i puno caffe barova oko njega. Iako popodneva i rupe između predavanja najčešće krate na kavi s ekipom, jučer je u jednom od tih barova održao se pravi dnevni party, doznaje Tulumarka. I to ne mirni, mali party, nego velika ludnica, s live bendom i veselim studentima.

Zaposlenici Urbana, caffe bara koji se noću pretvara u klub, a nalazi se preko puta spomenutog fakulteta, jučer su odabrali neobično vrijeme za organizirati ludi tulum. Već u pola 7 navečer ekipa je bila u elementu, prostor krcat, a stakla koja gledaju na ulicu toliko zamagljena od vruće atmosfere da su se izvana mogle vidjeti samo ruke u zraku. Na ulicu se se čuli pjevačica benda i posjetitelji kako u glas pjevaju stihove jednog od popularnih narodnjaka, a prolaznici su si dobacivali zbunjene poglede.


foto: Instagram@caffebarurban

Informaciju o zasad misterioznom partyju, o kojem informacija nema na društvenim mrežama (izuzev jedne fotke na Instagramu koju su jučer neposredno prije partyja objavili zaposlenici bara i to uz naslov "Mi smo spremni! Vidimo se") ekipi Tulumarke prenijela je jedna kolegica s tog fakulteta.

Jedan od profesora otkrio je studentima na predavanju da je party počeo još nešto ranije popodne, pa ne čudi da su iz tog razloga u pola 7 već svi bili u elementu. Jesu li dnevni partyji srijedom u Urbanu svaki tjedan ili je ovaj bio iznimka – zasad nisu uspjeli doznati.

L.B./izvor: Tulumarka
foto: darkoba/MojFaks


Urbandnevni partyEkonomski fakultet u Zagrebu

Prati nas na Instagramu!