Vodič za brucoše

Imaju i oni ljubimca na faksu: Studenti FESB-a pokazali svog mačka i poručili zašto je bolji od Ivice s FER-a

MojFaks | Laganini, 04.02.2019.  Imaju i oni ljubimca na faksu: Studenti FESB-a pokazali svog mačka i poručili zašto je bolji od Ivice s FER-a

Na dva fakulteta u Hrvatskoj odvija se najslađi rat ikad, a glavno oružje su mačke! Možda mislite da ne znamo o čemu pričamo i da smo skroz poludjeli, no ubrzo ćete shvatiti što je po srijedi. Sjećate se mačkastog Ivice s FER-a koji provodi vrijeme sa studentima? I studenti FESB-a imaju svog ljubimca pa su memom poručili zašto je njihova mačka bolja od one koja se mazi s FER-ovcima.

Crna mačka prijateljica je studenata iz Splita te se nalazi na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Baš kao što FER-ovci imaju svog Malog Ivicu, FESB-ovci imaju svoju tajanstvenu bezimenu macu.


Iz zezancije su napravili zanimljivu fotku te usporedili Ivicu sa svojim fakultetskim ljubimcem i to na najkomičniji način. Tvrde da je Ivica huligan koji bez pitanja ulazi na predavanje dok njihova mačka brine za znanje studenata pa ne upada na sat. Za razliku od preslatkog Ivice, njihova maca ima prijatelje i izvan faksa te okrene turu u kafiću...k tome, studentima napravi projekt za "dž".


Memovi FESB-ovaca u vezi njihove mačke i Ivice nasmijat će sve, a ono što mi možemo reći je da je da su obje mace jako slatke i da će studentima sigurno pomoći u stresnim trenucima.

Ivana Petrić
foto: Facebook@fesbmemes


FESBFERMali Ivicamačkememe


Prati nas na Instagramu!