Vodič za brucoše

Još se i požalio! Student koji je htio varati na faksu kukao jer su ga preveslali – kolege ga masno isprdali

MojFaks | Laganini, 09.01.2020.Još se i požalio! Student koji je htio varati na faksu kukao jer su ga preveslali – kolege ga masno isprdali

Malo što uspije podijeliti studente u grupama na Facebooku kao rasprava ispod oglasa za kupovinu/prodaju seminarskih i završnih radova.

Dok jedni srčano brane svoj nedostatak vremena, nepoznavanje materije, lijenost i što god, druga strana uzvraća udarac jednako dobrim oružjem: kako vas nije sram tako završiti faks? 

...'Povoljno pišem seminare, ali i disertacije': Tko je kriv što studentima drugi pišu radove?...


Danas se zakuhalo ispod Facebook objave jednog razočaranog studenta koji je naručio rad i želio preveslati profesora. Karma zna odraditi svoje, a čini nam se da je kolegu sustigla. Naime, on se u popularnoj grupi za studentske poslove požalio na profil koji "dostavlja" radove, a kojeg bi se ostali studenti trebali čuvati, jer nakon dogovora i uplate novca – rad ne dobijete. I taj post je bio dovoljan da treći svjetski rat u grupi počne.


foto: Screenshot @Facebook Tražim/nudim studentski posao


...Mladić očitao lekciju onima koji nude pisanje akademskih radova: 'Sutra će na određenim poslovima biti nekvalificirani ljudi'...


Studenti su ga posavjetovali da ubuduće piše sam te štedi znanje i energiju studentima koji se zaista i trude. Pojedinci se vole potruditi i za kreativan komentar, kao što je ovaj. Pikachu je svakako pobjednik dana:
 

foto: Screenshot @Facebook Tražim/nudim studentski posao

Rasprava u grupi još traje, a vi se možete prisjetiti još nekih sličnih situacija o kojima smo pisali.

...Evo zašto NIKADA ne biste trebali platiti da vam netko napiše rad! Zagrebačka studentica istog trena izgubila pravo na izlazak na ispit...A.Z.
foto: Mike_shots via Shutterstock


pisanje radovakarmastudentisprdnja

Prati nas na Instagramu!