Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Kuhano vino i kobasice: U ovom gradu studenti će imati vlastiti advent ispred doma

MojFaks | Laganini, 30.11.2018.Kuhano vino i kobasice: U ovom gradu studenti će imati vlastiti advent ispred doma

Gotovo se svi gradovi u Hrvatskoj spremaju za advent pa kućice s kuhanim vinom, pivom, kobasicama i drugim blagdanskim poslasticama već rade punom parom. No, rijetko koji studenti se mogu pohvaliti vlastitim adventom kao studenti splitskog Sveučilišta. Oni će imati manifestaciju 'Advent na Kampusu'.

U ponedjeljak, 3. prosinca, počinje "Advent na Kampusu" za studente u Splitu. Od toga dana kreću adventska događanja ispred studentskog doma "Dr. Franjo Tuđman", a studenti će moći uživati u fritulama, kuhanom vinu, kobasicama te ugodnoj glazbi koju će puštati DJ-evi. Organizatori ovog događaja su Studentski centar u Splitu, Sveučilište u Splitu te Studentski zbor.

Izvor: Facebook@Studentski centar Split

"Program započinje u 18:00 sati ispred Studentskog doma 'Dr. Franjo Tuđman' i caffe bara Tinel. Tom prigodom studentski kampus zablistat će mnoštvom svjećica na božićnim drvcima i adventskim kućicama, a u glazbenom dijelu nastupit će grupa Best. Manifestacija 'Advent na kampusu', kojom želimo približiti adventsku čaroliju studentima koji se zbog studija nalaze izvan svog mjesta stanovanja, trajat će do 20. prosinca 2018, a svakog dana, pod grijaćim lampama, zagarantirana je zabava od 18 do 24 sata, uz odlične DJ-e, fine Cola napitke, kuhano vino, pivo, kobasice i ukusne fritule. Očekuje nas i raznovrstan program u kojem će sudjelovati studentske udruge uz glazbu uživo, večer poezije, kao i adventski koncert studentskih sastava." stoji u opisu ovog događaja na Facebooku.

Ovo je sigurno razveselilo studente jer ipak nije mala stvar imati vlastiti mali advent! Sve o ovom događaju saznajte na linku.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Advent na Kampusu


Advent na KampusuadventSveučilište u SplituSplitblagdani