Vodič za brucoše

Najiritantnija pitanja za studente, a nisu ispitna: Kada ih čujemo, digne nam se kosa na glavi! VIDEO

MojFaks | Laganini, 21.12.2020., Autor: Anja Z.Foto: By pathdoc / Shutterstock

Od tetke do prijateljice iz osnovne škole, nitko neće imati milosti, ovo su pitanja koja sigurno i tebi nabacuju.

Tijekom studiranja, na ova ćeš pitanja odgovoriti milijun puta, i svaki put će ti biti jednako iritantna.


...'Da ja pišem bilješke 4 sata i onda ti ih serviram uz kavu? Nema šanse...' Škrtica, patnica, anđeo čuvar: Urnebesni tipovi studenata na fakultetima VIDEO...


Kao da sam faks nije dovoljno stresan sam po sebi, čak i kada dođeš doma preko blagdana, ljudi oko tebe će pronaći način da te još malo ekstra stresiraju. I to pitanjima. Svi koji već studiraju, ova su pitanja do sada sigurno čuli, možda i nekoliko puta, a čut će ih još puno prije nego završe faks. Oni koji su tek upisali faks i putuju doma za blagdane, pripremite živce. I prave odgovore. Ova će vas pitanja svi pitati, a imat će i mišljenja i savjete iako sami nisu nikada studirali. Koja su to pitanja? Pogledaj u videu u nastavku.


video: YouTube @Hej!


Imaš već spremne odgovore na svako od njih? Nije pristojno odbrusiti ili reći nekome da zašuti, ali kada čujemo ova pitanja, to bi najradije napravili. Pa ipak, duboko udahnemo i pokušavamo se što prije i što bezbolnije izvući iz ovakvih razgovora.


...Matcha, udobna trenirka i flomasteri: Ovako izgleda jedan dan učenja za ispit u životu hrvatskog studenta VIDEO...


Pripremi se i ti, jer iako se nećeš moći ove godine vidjeti sa širom obitelji zbog korone, to ne znači da te neće preko poziva uspjeti ispitati sve ovo i puno više.


izvor:Teen385studentipitanjanajgora pitanjaodgovoriobiteljblagdani


Prati nas na Instagramu!