Vodič za brucoše

'Upucali su me, zaradio sam covid i razvodim se'... Mail profesora koji ne može održati predavanje postao viralan

MojFaks | Laganini, 10.11.2020.'Upucali su me, zaradio sam covid i razvodim se'... Mail profesora koji ne može održati predavanje postao viralan

S obzirom na održavanje nastave na daljinu diljem svijeta, u internet memoriju već je upisano nekoliko vrhunskih izlika studenata, ali i profesora.

Na društvenoj mreži Twitter nedavno je osvanuo screenshot maila koji je postao viralan. Naime, jedan profesor, uslijed pandemije, obavijestio je svoje studente da će morati odgoditi ispit. To možda u ovakvim vremena i ne bi bilo toliko neobično, da profa nije izlistao sljedeće razloge.

"Nažalost, morat ću odgoditi ispit i otkazati predavanje u četvrtak. Protivno mojim željama, upucan sam i završio sam na hitnoj. Također sam dobio covid-19 i usred sam kaotičnog razvoda. Konzultacije s mojim asistentom i dalje su od 11 do 12 sati u ponedjeljak i srijedu. Ako preživim, ispit će se održati idućeg ponedjeljka", napisao je u mailu profesor Wilson.

Mailove je na Twitteru podijelio jedan od njegovih studenata, a objave su skupile preko milijun lajkova i više od 5000 komentara te je i do profesora u bolnici stigla vijest da je njegov mail postao viralan. Odlučio se ponovo obratiti studentima i dati nove informacije kako o svom stanju, tako i ispitu.

"Nadam se da nećete varati kao moja žena...""Izgleda da je moj zadnji mail postao viralan. Hvala vam na obavijesti. Srećom, moja ozljeda nije bila ozbiljna, kao ni moji simptomi zbog covida. Ispit se i dalje održava u ponedjeljak. Nadam se da nećete varati kao moja žena. Sretno svima", poručio je svojim studentima.

Pojedini korisnici Twittera potez profesora vidjeli su njegov mail kao iskren i duhovit na malo crn način, a nekima je ipak bio neprofesionalan. "Učiteljica sam i mislim da je ovo neprofesionalno. Postoji granica između prisnosti i otkrivanja previše detalja", napisala je jedna korisnica Twittera.

Drugi, pak, su nastavili u opuštenijem tonu.

"Pitam se imaju li rastava i ranjavanje ikakve veze jedno s drugim”, "Je li ovo pjesmica o 2020.?", "Zvuči mi kao britanski profesor", "Ovaj tip prolazi kroz težak tjedan", "Profesor je prošao kroz cijelu 2020. u jednom tjednu", pisali su tviteraši.

A.Z.
foto: Shutterstock By 13_Phunkod


studentiprofesorie-mailispitcovid-19


Prati nas na Instagramu!