Vodič za brucoše

Student obradio poznatu Čolinu pjesmu u nogometnoj maniri: Koja verzija vam je bolja? VIDEO

MojFaks | Laganini, 19.05.2020.Student obradio poznatu Čolinu pjesmu u nogometnoj maniri: Koja verzija vam je bolja? VIDEO

Posljednjih mjeseci navikli smo na drugačiju svakodnevicu, u kojoj nam nedostaju mnoge stvari u kojima smo nekada nesputano uživali.

S uvođenjem posebnih mjera diljem Europe i svijeta, svi kulturni i sportski događaji otkazani su ili odgođeni. Pojedini su se prebacili u online sferu, ali neke aktivnosti - poput odlaska na stadione i navijanje za omiljeni klub - mali ekrani ni simulacije u video-igrama ne mogu dostojno zamijeniti.

...Prvo otpjevao 'Ostani', a onda i 'Jesi mi doma': Izolacija iz ovog studenta ekonomije izvlači samo najbolje obrade pjesama VIDEO...

 
Stefan Milivojević, student glume na Fakultet dramskih umjetnosti u Srbiji, odlučio je svoju čežnju za odlaskom na tekmu opjevati jednim video-uratkom koji je ubrzo postao viralan. 

Svakodnevno smo zatrpani sa sve više sportskih virala i izazova na društvenim mrežama, ali se sada pojavio i jedan koji bi mogao oduševiti ljubitelje pjevača Zdravka Čolića i nogometa. Jer ima li što ljepše od uglazbljivanja imena omiljenih nogometaša, kad ih već ne možemo gledati kako "ganjaju loptu"?


...'Studiram po Bolonji, a završit ću na klonji': Pjesme o studiranju koje će vas nasmijati do suza...


Stefan je obradio Čolinu pjesmu "Noć mi te duguje", a sigurni smo da će nogometni fanovi uživati u inačici koju bismo mogli nazvati "Korona nam ih duguje."

Kako vam se čini?Muzički coveri nadahnuti prezimenima poznatih nogometaša nisu ništa novo stoga ne čudi što fanovi i dalje pronalaze načine da se zabave u ovom periodu bez sportskih događanja i masovnih okupljanja koja podrazumijevaju.
 
A.Z.
foto:screenshot@Instagram


studentitekmaizazovobrada pjesmezdravko čolić


Prati nas na Instagramu!