Vodič za brucoše

Besplatan stan, ali postoji 'kvaka': Tražila stan za studij u inozemstvu, a naišla na bizarnu ponudu

MojFaks | Laganini, 07.08.2017.Besplatan stan, ali postoji 'kvaka': Tražila stan za studij u inozemstvu, a naišla na bizarnu ponudu

Potraga za stanom tijekom studentskih dana je prava tlaka, a još je veći stres tražiti smještaj za studij u drugoj državi. Takvu muku trenutno prolazi djevojka koja se javila na oglas iznajmljivača te ostala šokirana njegovom bizarnom ponudom i uvjetima.

Kada je 19-godišnja studentica Erin Clark iz Škotske počela tražiti stan u Parizu gdje će živjeti tijekom studiranja na pariškom Institutu za političke studije nije ni slutila kakvu bi ponudu mogla dobiti, prenosi Večernji list. Ona je na društvenim mrežama objavila da traži stan kada joj se na Facebooku javio jedan muškarac po imenu Francisco.


Erin je došla na studij u Pariz te je u potrazi za stanom... foto: Twitter@ezzaceeybyb

On joj je napisao kako ima stan s dva kreveta, kuhinjom, kupaonicom, velikom garderobom i balkonom, ali da stan ne bi iznajmio samo njoj nego bi ga podijelio s njom, piše Večernji. Nakon što joj je napisao da ima dva kreveta, Erin ga je zamolila da joj napiše još detalja i upitala ga planira li i on živjeti u tom stanu ili samo traži nekoga kome bi ga iznajmio. No, odgovor koji je tada dobila nije očekivala ni u najgorim snovima.

...Neobičan oglas izazvao reakcije: Traži se cimerica s VSS diplomom ili postdiplomskim...


...Dobitnik nagrade za najgoreg stanodavca: Nema ni na wc bez plaćanja...


"Ja ću živjeti isto. Imam fotografije stana. No, objasnit ću ti uvjete. Ja sam pokoran i imam fetiš na stopala tako da bi stan bio besplatan što se tiče novca, ali zauzvrat bi ponekad želio lizati tvoja stopala. Osim toga, imam pojas djevičanstva pa bi mi trebala čuvati ključ u narukvici koju bi nosila. Znači, ne tražim te seks jer imam pojas. Jesi li zainteresirana? Odgovaraju li ti uvjeti?", napisao joj je najmodavac te je ostavio u šoku.


Izvor: Twitter@ezzaceeybyb
Djevojka je prepisku objavila na Twitteru uz ironičnu poruku kako joj potraga za stanom u Parizu ide "vrlo dobro". No, kada mu ona nije više odgovarala na poruke on joj je poslao fotografije "djevičanskog pojasa" kako bi se uvjerila da joj govori istinu.

Cijeli članak možete pročitati na linku.

Ivana Petrić
izvor: Večernji list
foto: Twitter@ezzaceeybyb


bizarna ponudastanstudij u inozemstvufetiš