Vodič za brucoše

Tetris challenge na fakultetski način: Nisu službe spašavanja, ali imaju što pokazati – najvrjednije što imamo su naši STUDENTI

MojFaks | Laganini, 29.10.2019.Tetris challenge na fakultetski način: Nisu službe spašavanja, ali imaju što pokazati – najvrjednije što imamo su naši STUDENTI

Tetris Challenge je zabavni i viralni trend koji se proširio iz švicarskog grada Züricha u kojemu je lokalna policija po prvi puta objavila prepoznatljivu fotku opreme jednog policijskog vozila, naslagane polegnute i uredno složene na tlu.

Izazov je ubrzo postao viralan i poput požara proširio se cijelim svijetom te je došao i do Hrvatske. Prvi su na njega odgovorili vatrogasci iz Javne vatrogasne postaje Zagreb, a pridružili su im se i liječnici hitne službe kao i policajci.

No, da ne bi sve ostalo u domeni hitne pomoći i intervencija, pobrinula se ekipa arheologa sa Sveučilišta u Zagrebu i iz Arheološkog muzeja Osijek uz poruku: "Mi ne spadamo u službe spašavanja, ali i dalje brinemo o baštini."

Na fotografiji su izložene, kako su napisali, njihove najveće vrednote: oprema i studenti. Pogledajte super fotografiju autora Miroslava Vukovića u nastavku.


L.B./foto: Miroslav Vuković via Instagram@Sveučilište u Zagrebu


teris challengeSveučilište u ZagrebuarheoloziArheološki muzej Osijek


Prati nas na Instagramu!