Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tko prvi njegovo! Studentica iz zagrebačkog doma napravila bor od pivskih čepova pa ga poklanja

MojFaks | Laganini, 20.12.2018.Tko prvi njegovo! Studentica iz zagrebačkog doma napravila bor od pivskih čepova pa ga poklanja

Postoje umjetni i 'real deal' borovi, a ako ste malo maštoviti i kreativni, doslovno bor možete napraviti od raznih predmeta. Tako je studentica s popularne 'Save' napravila mali bor od čepova Karlovačkog piva i sada ga poklanja.

Studentica Anđela Pavlović studira Odjevno inženjerstvo na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu.U ponedjeljak položila težak ispit na fakultetu pa je dan poslije mogla biti jako kreativna. Budući da je preko ljeta skupljala čepove piva,u utorak se odlučila malo pozabaviti svojom kreacijom. Napravila je božićno drvce od čepova Karlovačkog piva u čemu joj je pomoglo vruće ljepilo.

Foto: privatna arhiva

Premda je možda mislila da će to ići brže, trajalo je neko vrijeme jer je morala paziti da se borić ne uruši kao i na razmak te višak prostora. Trebalo joj je ukupno tri sata za stvaranje ovog simpatičnog i neobičnog bora.


"Naravno, pet referata je čekalo da se valjda napišu sami od sebe, ali bitno da sam ja tri sata lijepila bor i sebe. Sada, dva dana kasnije otkad sam ga napravila referati se i dalje nisu napisali, ali neka sam ja napravila borić!", kroz šalu nam kaže studentica.

Foto: privatna arhiva

Sada Anđela svoj bor nudi stanarima doma Stjepan Radić jer ga ona neće moći nositi kući. Vjerujemo da će se vrlo brzo naći novi vlasnik ovog simpatičnog borića, a kako i ne bi, kada je tako originalan.

Ivana Petrić
foto: privatna arhiva


borićbožićno drvcečepovi od pivapivski čepoviborić od čepova