Vodič za brucoše

Za one koji čekaju da im roditelji otkriju da su puni para pa ne moraju studirati – odgovor ove mame je VRH

MojFaks | Laganini, 21.04.2021., Autor: Lidija B.Taj slatki razgovor s roditeljima koji se neće nikada dogoditi. Ili?
Foto: MojFaks

'Dušo draga, nažalost…'

Ne znamo za vas, ali mi volimo mimove. Što su smješniji, to su bliži realnosti koju prikazuju na duhovit i karikaturalan, ali zato nimalo pogrešan način. Često ubodu u pravo mjesto, zbližavaju ljude i služe se jezikom jasnim osobama sličnih interesa. Najbolje prolaze oni s kojima se što više osoba može poistovjetiti, a izazovu duhovite rasprave i komentare koji su ponekad vrijedni zasebne teme i spomena.


"Ne moraš zbilja studirati, mama i tata su milijarderi..."


Sličnu je reakciju izazvao i naš meme o studentima koji sanjare o tome da im jednog dana roditelji, ničim izazvani, priznaju da su zapravo milijunaši pa zapravo nije potrebno da studiraju. "Bila je to samo lekcija da vas naučimo poniznosti, odgovornosti i radnim navikama", izjavili bi roditelji u svečanome tonu takvim studentima.


Dogodit će se... NIKAD. 😆😆

Objavljuje MojFaks.comPonedjeljak, 19. travnja 2021.

Odgovori roditelja su urnebesni


Koliko je vas o tome maštalo? Sudeći po komentarima, popriličan broj. Osim što ste odlučili označiti roditelje ispod ove objave, oni najduhovitiji među njima počastili su vas svojim komentarima, u kojima vas, uglavnom, moraju razočarati jer ovakvu izjavu od njih nećete doživjeti nikad.


"Ljubavi taj film nećeš pogledati", "Sam' se ti nadaj, ništa od toga", "Lati se ti knjige pa ti budi milijarder", samo su neki od odgovora vaših roditelja na ovu duhovitu "provokaciju".


No, jedna se mama pokazala posebno kreativnom u svom odgovoru.


"Dušo draga, nažalost morat ću te razočarati. Čekamo da ti završiš faks, zaposliš se pa da živimo na tvoj račun sljedećih 25 godina. Mislim da je to fer", napisala je ova mama u odgovoru na "tegiranje", a nas je malo zabolio ovaj "burn".
A što vaši roditelji kažu na ovu mogućnost?


roditeljimilijarderimemehumorodgovor mame


Prati nas na Instagramu!