Vodič za brucoše

Zadužena za čistoću, ali i utjehu: Već 23 godine tješi studente kad 'zagusti' tijekom ispitnih rokova

MojFaks | Laganini, 27.03.2017.Zadužena za čistoću, ali i utjehu: Već 23 godine tješi studente kad 'zagusti' tijekom ispitnih rokova

Fakultet političkih znanosti u Zagrebu od ožujka ove godine predstavlja zanimljive osobe u svojim redovima: od studenata do svojih zaposlenika. Među njima našla se i gospođa Irena, teta čistačica i prijateljica mnogim generacijama studenata.

Kad pomislite na svoj fakultet, koga se sjetite? Profesora koje volite ili ne volite, kolega, interijera, menze, kantine ili klupica na kojima ponavljate prije ispita ili u pauzi pijete kavu iz automata? Iako vam zaposlenici fakulteta zaduženi za čistoću i red ili sigurnost zgrade najčešće nisu prva asocijacija na fakultet, čini se da je FPZG po tome ipak drugačiji.

U svom serijalu #meetFPZG predstavljaju zanimljive osobe vezane uz ovu instituciju, a jedna od njih je i prošlotjedna "debitantica" Irena Rajić, teta spremačica.

Osim što je majka i baka, pasionirana vrtlarica i ljubiteljica cvijeća, ova je gospođa prijateljica studenata koja već 23 godine tješi studente ovog fakulteta kad "zagusti" tijekom ispitnih rokova.


Ovu vrijedu gospođu i zaposlenicu FPZG-a upoznajte bolje kroz lijepe riječi kojima su je predstavili na službenoj Facebook stranici ovog fakulteta.L.B./foto: Facebook@FPZG


Fakultet političkih znanosti u ZagrebumeetFPZGFacebookIrena Rajićteta čistačica


Prati nas na Instagramu!