Vodič za brucoše

I na ovom sveučilištu pokreće se popularni studij: SVI studenti dobit će stipendiju vrijednu 100 kuna po ECTS bodu

MojFaks | Postani student, 24.06.2021., Autor: Lidija B.Odlična prilika!
Foto: hxdbzxy via Shutterstock

Sveučilište Sjever u Đurđevcu od jeseni pokreće novi preddiplomski stručni studij Računarstva i informatike.

Tijekom šest semestara, po redovnom i izvanrednom programu, studij će se odvijati u novoobnovljenim prostorima zgrade poslovnog centra.


Preddiplomski stručni studij računarstva i informatike osposobljava studente za izuzetno dinamično područje tehnološkog razvoja. Računalni stručnjaci ovoga profila su arhitekti i implementatori najnovijih informacijskih i komunikacijskih tehnologija s visokim zahtjevima u industriji, trgovini i javnom sektoru.


>>>Do posla i prije diplome: Studij koji vam garantira odličan posao povisio upisnu kvotu za 40%<<<


Studenti ovoga studija naučit će identificirati, formulirati i rješavati inženjerske probleme primjenom računalnih alata. Osim toga, naučit će prepoznati interakciju između inženjerskih aktivnosti i dizajna, proizvodnje, marketinga, zahtjeva korisnika i zahtjeva proizvodnog procesa. Pripremit će se za prilagodbu promjenama tehnologije i novih tehnika, kao dijela cjeloživotnog obrazovanja.


Završetkom studija studenti će nositi titulu stručnog prvostupnika inženjera računarstva.


Bit će kvalificirani za obavljanje poslova specifikacije, dizajna i implementacije računalnih sustava, instaliranja, primjene i održavanja uobičajenih operacijskih sustava, programske i sklopovske podrške, razvoja grafičkih i dijaloških korisničkih sučelja, primjena programskih jezika više razine i mnogih drugih.


>>>Student druge godine računarstva počinio samoubojstvo zbog pada godine<<<


Također, završetak navedenog omogućit će im polaženje srodnog diplomskog studija. Grad Đurđevac na službenim stranicama navodi kako su osigurali stipendije za sve redovne studente koji namjeravaju upisati studij u Đurđevcu, i to u iznosu od 100 kuna po ostvarenom ECTS bodu, odnosno šest tisuća kuna u akademskoj godini.


Više o upisima pronađite ovdje.


Sveučilište Sjevernovi studijjesenRačunarstvo i informatikainženjer računarstvastipendijagrad Đurđevac


Prati nas na Instagramu!