Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Tesla

[FOTO] Studenti u vlažnim i derutnim sobama, a nove se iznajmljuju turistima: 'Ovo ne ispunjava uvjete za život'

Objavljeno 12.11.2021.

Studenti koji biraju život u studentskim domovima imaju samo nekoliko očekivanja: da im smještaj mogućava osnovne uvjete za život (toplina, minimalna doza komfora i sigurnost) te podnošljive i uljuđene sustanare. I dok sustanare ne mogu birati, uvjeti u kojima žive trebali bi biti standardizirani.

Skoro 3000 studenata glasalo i raspravljalo o UVOĐENJU EURA: 'Ionako 80% Hrvata računa u toj valuti...' Evo što misle o toj temi

Objavljeno 29.07.2021.

Prije nekoliko su tjedana počeli ljetni praznici i studentske su aktivnosti utihnule na jedno vrijeme, no, neke su dnevno-političke rasprave o aktualnim pitanjima i više nego zanimljive studentskoj populaciji.

Neobičan zadatak s dva rješenja: Znate li odgovor na pitanje koje na razgovoru za posao postavlja Elon Musk?

Objavljeno 17.06.2021.

Nikad ne znate što više očekivati od planetarno popularnog vlasnika Space X-a i Tesle, Elona Muska. Osim što je aktivan na Twitteru i odličan u onome što radi, Elon voli prisustvovati i na razgovorima za posao za svoju kompaniju, stoga ni ne čudi kako je potencijalne zaposlenike 'šokirao', kako svojom pojavom, tako i pitanjima.

Tesla zapošljava i živo im se fućka za vašu diplomu: Osnivač ove kompanije traži nešto drugo...

Objavljeno 06.02.2020.

Proizvođač električnih automobila Elon Musk u nedjelju je na svom Twitter profilu objavio oglas za posao u kojemu traži ljude koji bi radili u Odjelu za razvoj umjetne inteligencije u Tesli.

Cure, prije nego pošaljete životopis obavezno pogledajte: U ovim hrvatskim tvrtkama žene imaju najviše izgleda doći na rukovodeće pozicije!

Objavljeno 13.05.2019.

Selectio indeks žena koji mjeri udjel žena u upravama hrvatskih kompanija u sastavu indeksa Crobex značajno je pao u odnosu na 2018. godinu. Prema posljednjim podacima najviše žena na rukovodećim pozicijama imaju Ericsson Nikola Tesla (100%), ujedno i jedina tvrtka s predsjednicom Uprave, te Arena Hospitality Group (50%), AD Plastik i Adris grupa (obje 33,3%).

Slovenski turisti demolirali studentski dom - sukobili se sa studentima, razbili vrata, urlikali...

Objavljeno 03.01.2018.

Burno slavlje grupe turista iz Slovenije, koji su za doček Nove godine bili smješteni u četvrti paviljon Studentskog centra 'Nikola Tesla' u Banjaluci, završilo se uništenim inventarom u novoizgrađenom studentskom objektu.

Incident na Veleučilištu: Žestoko se sukobili dekan i prodekan, morala reagirati i policija

Objavljeno 16.01.2015.

Protiv Branislava Šutića, donedavnog dekana gospićkog Veleučilišta 'Nikola Tesla', to će veleučilište pokrenuti disciplinski, a policija i prekršajni postupak zbog verbalnog sukoba koji se u srijedu dogodio između Šutića i prodekana Ivice Bakovića, a za koji očevidci tvrde da je obilovao žestokim uvredama pa i prijetnjama.

Nikola Tesla otkrio zašto je ostao samac: ‘Žene se žele izjednačiti s muškarcima, to je tragedija!’

Objavljeno 03.06.2014.

"Suvremena žena smatra da je uspjeh u životu što se više izjednačiti s muškarcem", ovom je rečenicom legendarni Nikola Tesla objasnio zašto se nikada neće oženiti...Prati nas na Instagramu!