M. P. u Akademska četvrt

Pozor studenti! Ova aplikacija bi vam mogla biti od koristi za vrijeme ispitnih rokova

Pažljivo slijedite korake.

16. lipnja 2023 16:29
Sustavu možete pristupiti putem mobilnog uređaja ili računala

Sustavu možete pristupiti putem mobilnog uređaja ili računala Foto: Canva

Došlo je vrijeme ispitnih rokova, a u posljednjih nekoliko godina pojavile su se brojne aplikacije i sustavi na principu umjetne inteligencije koji olakšavaju učenje. Tako je i kreirana aplikacija Lens koja ima brojne mogućnosti, a značajke će se posebno svidjeti studentima.

 

@vajs__ Trik za nas studente 🤫 . . . #wordtips #wordtipsandtricks #studenti #balkantiktok #srbijatiktok #hrvatskatiktok ♬ Vlog Lo-Fi beat refreshing(1022827) - G-HIKARU

 

Ako ne uhvatiš korake, bez panike, samo slijedi ove upute:

  • Odaberite skriptu ili knjigu
  • Kameru približite tekstu
  • Napravite fotografiju
  • Spremite tekst i prebacite u Word
  • Aplikacija vam može diktirati tekst
  • Možete bojama označavati važne pojmove

Pripremu za ispit olakšat će vam savjeti koje prenosi portal Kreni Zdravo. Prije ispitnih rokova potrudite se slušati predavanja i voditi bilješke koje ćete prelistati nakon predavanja. Za početak napravite plan, podijelite gradivo i pripremite sve potrebne materijale za učenje. Također, važno je pronaći odgovarajuće mjesto za učenje gdje imate najbolju koncentraciju i držite se te lokacije.

Za vrijeme učenja važno je isključiti mobilni telefon da vam obavijesti poremete koncentraciju. Krajnji cilj, a i motivacija vam je uspješno položiti ispit. Sada je vrijeme za učenje, iskoristite bilješke koje ste napravili u trajanju predavanja i odredite glavne stvari koje morate naučiti.

 

Još vijesti