V.F. u Akademska četvrt

Dinamova zaklada „Nema predaje“ stipendira studente i učenike: Kandidati se mogu prijaviti u tri kategorije

Ambasadori projekta su Arijan Ademi i Josip Mišić.

9. listopada 2023 12:29
Zaklada nogometnog kluba Dinamo pomaže studentima sportašima

Zaklada nogometnog kluba Dinamo pomaže studentima sportašima Foto: DarioZg via Shutterstock

Zaklada GNK Dinamo pod nazivom „Nema predaje“ i ove godine nastavlja svoj projekt stipendiranja učenika i studenata. Tako će u ovoj školskoj i akademskoj godini financijski podržati 15 učenika i studenata kao znak potpore njihovom školovanju i sportskom putu.

Ambasadori projekta stipendija su igrači prve momčadi Dinama Arijan Ademi i Josip Mišić. Osim što nagrađuju trud, zalaganje, uspješnost i dobre školske i sportske rezultate, kroz dodatne dvije kategorije pružit će podršku učenicima i studentima sportašima s invaliditetom te učenicima i studentima iz socijalno ugroženih obitelji. Iznos jedne mjesečne stipendije po učeniku/studentu iznosit će 160,00 eura, a stipendije se dodjeljuju za ukupno 10 mjeseci.

„Upravo je jedan od glavnih ciljeva zaklade pružati podršku talentiranim sportašicama i sportašima, ali i integracija osoba s invaliditetom u društvo te pomaganje na načelu socijalne solidarnosti. Želimo promovirati jednakost za sve. Ove godine naš projekt stipendija naziva Nema predaje obuhvaća sva tri područja rada zaklade. Želimo ujedno i motivirati sve mlade ljude da im upravo te djevojke i mladići koji će ove godine postati stipendisti Zaklade Nema predaje budu uzor i primjer na putu kroz život“, stoji na web stranici zaklade.

Pravila natječaja

Natječaj je otvoren od 04. listopada 2023. do 16. listopada 2023. u 23:59 sati, a prijave se dostavljaju obavezno preporučenom poštom na adresu Zaklade u Zagrebu. Mogu se prijaviti svi učenici završnih razreda srednjih škola i studenti koji zadovoljavaju opće i posebne uvjete. Za sve učenike i studente koji se prijavljuju obavezno je članstvo u GNK Dinamo.

Kandidati se mogu prijaviti u tri kategorije (A, B, C) i pet potkategorija (A1, A2, B, C1, C2).

A) Stipendije za učenike završnih razreda/studente sportaše (ukupno 6 stipendija):
A.1) Učenici završnih razreda sportaši (3 stipendije)
A.2) Studenti sportaši (3 stipendije)

B) Stipendije za učenike završnih razreda/studente sportaše s invaliditetom (3 stipendije)

C) Stipendije za učenike završnih razreda/studente po socijalnom kriteriju (ukupno 6 stipendija):
C.1) Učenici završnih razreda iz socijalno ugroženih obitelji (3 stipendije)
C.2) Studenti iz socijalno ugroženih obitelji (3 stipendije)

Više informacija možete saznati na linku.

Još vijesti