V.F. u Akademska četvrt

Fakultet organizira info dan o studentskim razmjenama: Saznaj sve što te zanima

Svoja će iskustva podijeliti i studenti koji su sudjelovali na razmjenama.

15. Siječnja 2024 11:02
Saznaj kako se prijaviti na Erasmus+

Saznaj kako se prijaviti na Erasmus+ Foto: Canva

Mnogi studenti sanjaju o tome da odu na studentsku razmjenu i upoznaju novu kulturu. Ipak, često im proces prijave i papirologija izazivaju stres koji ih koči da to zaista provedu u djelo. Zbog toga Fakultet šumarstva i drvne tehnologije u Zagrebu organizira info dan o studentskim razmjenama na kojem će studenti saznati odgovore na sva pitanja i nejasnoće.

Info dan na FŠDT će se održati u utorak, 16. siječnja s početkom u 10:15 sati u učionici 248. Za studente će razjasniti proces i uvjete prijave na programe.

Tako će se u 10:15 zainteresirani studenti moći saznati nešto više o Erasmus+ studijskom boravku gdje će Katarina Korov Faj iz Ureda za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju reći nešto o osnovnim informacijama, natječaju, prijavi i odabiru predmeta. Govorit će i studentica Katarina Uidl koja će opisati svoje iskustvo na razmjeni, a pridružit će joj se i Dora Alilović iz Erasmus Student Network. Osim toga, predstavit će se i tri strana sveučilišta za studijski boravak.

U 11:35 će studenti moći saznati nešto više o Erasmus+ stručnoj praksi, a svoje će iskustvo podijeliti Sara Baraka Gulin, studentica FŠDT. Nakon toga, studenti će u 12:10 imati prilike saznati i ostalim mogućnostima razmjene kao što su CEEPUS, Erasmus+ kratke kombinirane mobilnosti (BIP), bilaterala, ljetne škole i kolegiji na engleskom.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fakultet šumarstva i drvne tehnologije (@fsdt_zagreb)

 

Još vijesti