M. P. u Akademska četvrt

Grad Zagreb dijeli potpore doktorandima: Provjerite sve detalje javnog poziva

Možete se prijaviti do kraja godine.

4. srpnja 2023 10:47
Novčanice eura.

Novčanice eura. Foto: Ibrahim Boran/Unsplash

Na službenim stranicama Grada Zagreba objavljen je javni poziv za dodjelu potpora obrazovanju doktorandima.

Cilj potpora je olakšati doktorandima znanstveno-istraživački razvoj, a samim time i pružiti im financijsku potporu koja će im omogućiti kvalitetna terenska istraživanja i sudjelovanje na kvalitetnim edukativnim aktivnostima.

Za sudjelovanje na znanstvenim konferencijama i tečajima, radionicama, skupovima daje se iznos do 664 eura, isto toliko i za sudjelovanje u studijskim posjetima. Za provođenje manjih terenskih istraživanja i obradu podataka za potrebe doktorskog rada daje se iznos do 930 eura, a za potrebe pripreme materijala za obranu doktorskog rada planiran je iznos od 400 eura.

Javni poziv bit će otvoren za prijave do kraja 2023. godine ili do iskorištenja svih sredstava. Mogu se prijaviti svi polaznici doktorskih studija na Sveučilištu u Zagrebu, uvjet je da su državljani Republike Hrvatske i da ne primaju stipendiju financiranu od strane Grada Zagreba.

Na službenim stranicama Grada Zagreba možete pronaći sve potrebne obrasce, a za sve dodatne informacije možete se javiti na e-mail: potporeobrazovanju@zagreb.hr.

 

Još vijesti