V.F. u Akademska četvrt

Ovo su najbolji studenti FŠDT-a: Dobili su stipendije od 2000 eura

Hrvatske šume su dodijelile stipendije najboljim studentima.

24. Siječnja 2024 12:27
Najuspješniji studenti su nagrađeni stipendijom

Najuspješniji studenti su nagrađeni stipendijom Foto: Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Zagreb/Facebook/Screenshot

Stipendija je ono čemu se svaki student nada i na čemu je beskrajno zahvalan. Štoviše, mnogi studenti se više trude na faksu jer znaju da će zbog tog uspjeha ostvariti pravo na stipendiju. Osim što svaka financijska pomoć dobro dođe, lijep je osjećaj kada je tvoj trud nagrađen.

Fakultet šumarstva i drvne tehnologija Sveučilišta u Zagrebu se na svojoj Facebook stranici pohvalio svojim najuspješniji studentima koji su novi stipendisti Hrvatskih šuma. Naime, Hrvatske šume d.o.o. su u akademskoj godini 2023./2024. dodijelile 30 stipendija, od kojih svaka iznosi 2.000 eura na godišnjoj razini na svim godinama prijediplomskog studija Šumarstvo, te diplomskih studija Šumarstva.

„Oduvijek smo bili predani podršci obrazovanju i ulaganju u budućnost mladih ljudi. Ove stipendije odražavaju našu strast prema izvrsnosti i visokokvalitetnom obrazovanju mladih stručnjaka u području šumarstva. Nastojeći u svakom trenutku osigurati vrhunski kadar, Hrvatske šume d.o.o. omogućit će diplomiranim studentima Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije i pripravničko osposobljavanje na području Republike Hrvatske“, rekao je predsjednik Uprave Hrvatskih šuma d.o.o., Nediljko Dujić.

Studentima je čestitao i Dekan Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije, prof. dr. sc. Josip Margaletić koji je istaknuo kako ove stipendije ne pružaju samo financijsku pomoć studentima, već predstavljaju i znak prepoznavanja njihova truda i izvrsnosti u području šumarstva.

U ime stipendiranih studenata riječ zahvale je uputila studentica Ivana Mrvčić.

Još vijesti