V.F. u Akademska četvrt

Sveučilište objavilo rezultate natječaja za stipendije: Objavili i upute za dobitnike

Jesi li na popisu?

13. veljače 2024 13:27
Novčanice eura

Novčanice eura Foto: Canva

Sveučilište u Splitu objavilo je rezultate Natječajem Sveučilišta u Splitu za dodjelu Stipendije za akademsku godinu 2023./2024. Tako je dodijeljeno ukupno 27 stipendija studentima u prvoj kategoriji te 108 stipendija studentima u drugoj kategoriji.

U tijeku je žalbeni rok, a nakon njegovo isteka, studenti dobitnici će biti obaviješteni o potpisivanju ugovora o stipendiranju.

Rezultate stipendije i rang liste možete pogledati na poveznici, a iz Sveučilišta u Splitu napominju da su studenti dobitnici označeni zelenom bojom na rang listama.

Žalbeni rok

Osim toga, zamolili su dobitnike stipendije da do 19. veljače 2024. dostave IBAN broj računa u Ured za nastavu, Ruđera Boškovića 31- 5. kat ili da se jave na tel: 021/558-213, e-mail silvija.rancic@unist.hr.

U Odluci o dodjeli stipendija Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2023./2024. su obrazložili da se protiv Odluke može izjaviti i žalba Povjerenstvu u roku od 15 dana od dana koji se smatra danom dostave odluke, a dostava se smatra obavljenom istekom osmog dana od dana objave. O žalbi odlučuje rektor Sveučilišta u Splitu. Žalba se šalje preporučenom poštom na adresu: Sveučilište u Splitu, Ulica Ruđera Boškovića 31, 21000 Split ili elektroničkim putem s kvalificiranim elektroničkim potpisom na adresu elektroničke pošte: protokol@unist.hr.

Još vijesti