V.F. u Akademska četvrt

Studenti FOI-ja se mogu prijaviti na Erasmus+ mobilnost u Amsterdamu: Program kombinacija nastave online i uživo

Primat će i potporu od 70 eura dnevno.

21. kolovoza 2023 10:57
Bit će odabrano devetero studenata za razmjenu

Bit će odabrano devetero studenata za razmjenu Foto: Canva

Studenti Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu će imati priliku posjetiti Amsterdam. Naime, njihovo partnersko sveučilište Amsterdam University of Applied Sciences iz Nizozemske organizira program „Design IT for the better” Erasmus+ BIP.

Studenti svih smjerova i razina studija će treću godinu zaredom imati mogućnost prijaviti se i sudjelovati u ovom programu. Program će biti kombinacija on-line i on-site nastave u Amsterdamu.

Tako će devet studenata FOI-ja imati priliku otputovati u Amsterdam. Nastava će se od 4. listopada do 3. studenog 2023. održati on-line, a od 5. do 11. studenog će se održavati uživo u Amsterdamu. Osim toga, studenti koji će sudjelovati na ovom programu će dobiti i financijsku potporu za putovanje u iznosu od 70 eura dnevno, a pratit će ih i dva profesora.

Prijaviti se mogu studenti svih godina i smjerova studija na FOI-ju, a devetero njih će biti odabrano temeljem kriterija za rangiranje za rangiranje studenata prijavljenih na Erasmus+ BIP koji uključuju motivaciju obrazloženu kroz prijavu i intervju, ponderirani prosjek ocjena i poznavanje engleskog jezika, kako piše u prijavnom obrascu.

Studenti će nakon uspješnog izvršavanja obveza u okviru programa dobiti 3 ECTS-a, koji će im biti upisani u ISVU kao dodatni bodovi izvan obaveznih na studijskom programu. Zainteresirani studenti se mogu prijaviti na poveznici do 23. kolovoza 2023. godine. Više informacija mogu potražiti na poveznici ili se javiti na e-mail adresu international@foi.unizg.hr.

Još vijesti