Z.P. u Karijera

Zanima te pokretanje vlastite tvrtke? Na Ekonomskom fakultetu u Splitu okupit će se stručnjaci koji će usmjeriti mlade poduzetnike

Ovogodišnje natjecanje se održava unutar projekta University Green Digital HUB.

26. lipnja 2023 15:30
Startup natjecanje u Splitu

Startup natjecanje u Splitu Foto: Canva

Međunarodni sveučilišno startup natjecanje održat će se u petak 30. lipnja na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Svečano otvaranje manifestacije je u 9 h u Velikom amfiteatru.

Za titulu „Najboljeg sveučilišnog startupa 2023“ natječe se 31 selektirani startup sa 17 sveučilišta iz preko 10 zemalja. Startupi su podijeljeni u 4 kategorije, a odluku o najboljem startupu donijeti će stručni žiri od 8 članova. Za vrijeme trajanja ovog dvodnevnog natjecanja sudionici će imati priliku čuti i predavanja međunarodnih stručnjaka o poduzetništvu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli STup! 2023. (@stup_split)

 

Ovogodišnje natjecanje se održava unutar projekta University Green Digital HUB koje Sveučilište u Splitu provodi zajedno sa Sveučilištem u Stuttgartu i Sveučilištem u Malagi te za svrhu ima promicanje zelenog i održivog poduzetništva među studentima.

STUP! pruža potporu sveučilišnim tvrtkama u razvoju i daje priliku mladim poduzetnicima da u Splitu predstave svoje projekte na svjetskoj startup sceni, s druge strane okuplja lokalne i međunarodne startupe, poduzetnike, tvrtke, predstavnike akceleratora i inkubatora te investitore iz regije.

Još vijesti