M. P. u Nakon predavanja

Povratak Financijske akademije! Prilika da se upoznaš sa svim tajnama financijskog svijeta

Sudjelovat će kvalificirani predavači.

10. Siječnja 2024 10:57
Financijska pismenost

Financijska pismenost Foto: Canva

U četvrtak, 11. siječnja u 10 sati, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu će se održati treće izdanje „Financijske akademije“.

Ovim projektom nastoje podići financijsku svijest i pismenost mladih, a sve to kroz usvajanje ekonomskih i financijskih koncepata kao i najnovijih trendova u financijskom sektoru. Trendove će demonstrirati na primjerima hrvatskog i europskog gospodarstva, a donosi kvalificirane predavače iz raznih sektora bankarskog svijeta, fintecha i financijskih institucija koji su spremni podijeliti svoja stručna znanja s polaznicima konferencije.

Također, pokušat će zainteresirati sudionike za financije i potaknuti ih na daljnje istraživanje i obrazovanje u tom području. Isto tako, stručnjaci će kroz interaktivna predavanja i diskusije omogućiti polaznicima da pored teorijskog znanja razviju i praktične vještine koje su od velikog značaja za uspjeh u financijskom svijetu.

Prijave su besplatne i vrše putem ovog obrasca, a više informacija o samom događaju možete vidjeti na službenoj stranici Hrvatske akademske zajednice.

 

Još vijesti