M. P. u Karijera

Riješili ste ispite i tražite posao? Pregledajte novu ponudu studentskih poslova jer ima odličnih satnica

Ponuda je šarolika.

5. veljače 2024 14:01
Traže se animatori za dječje rođendane

Traže se animatori za dječje rođendane Foto: Canva

Aktualna ponuda studentskih poslova ovog tjedna nudi odlične satnice i različite vrste poslova. Broj oglasa je sve veći, a često se traže i zainteresirani za sezonske poslove na obali. Za vas smo izdvojili najzanimljivije ponude u Zagrebu, Zadru, Rijeci i Osijeku, a sve navedene oglase možete pronaći na službenim web ili Facebook stranicama.

Zagreb

Kako objavljuje zagrebački Studentski centar na svojim službenim web stranicama, Bowling sport j.d.o.o. traži animatora/icu na dječjim rođendanima. Opis posla je vođenje dječjih rođendana, poželjno je radno iskustvo s djecom, ali to nije uvjet. Nude satnicu od 7 eura (+ propisana uvećanja), a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnim satima. Prijave traju do 9. veljače, a prijaviti se možete pozivom na broj 091 2400 034.

Čarobna riječ d.o.o. traži profesora/predavača engleskog jezika u centru za strane jezike. Opis posla je rad s djecom, mladima i odraslima. Uvjet je završen studij engleskog jezika ili završna godina studija, apsolvent/ica. Satnica iznosi 10 eura, a radno vrijeme je u popodnevnim satima od 15:30 do 22 sata i prema potrebi raniji termin od 14 sati ili jutarnji. Prijave traju do 27. veljače, a prijaviti se možete na carob.rijec@gmail.com ili na broj telefona 091 578 3339.

Rijeka

Kako navodi riječki studentski servis na svojem Facebook profilu, Vox grupa d.o.o. traži studente za radno mjesto asistenta u PR-u i marketingu. Opis posla je objavljivanje pripremljenih (generičkih) PR priopćenja na pripremljen i već uhodan medijski portal. Administracija i podizanje objava na društvene mreže i kreiranje objava. Radno vrijeme je četiri do osam sati, a cijena redovitog sata je 5,25 eura. Prednost imaju studenti s iskustvom u medijima, marketingu te apsolventi društveno-humanističkog usmjerenja. Molbe i kratki životopis poslati na e-mail adresu dijana.besic@vox.hr.

Naos adria d.o.o. traži promotora u ljekarni (dermokozmetika). U opisu posle je dogovaranje termina promocija s voditeljima u ljekarni i komunikacija s kupcima/pacijentima, predstavljanje proizvoda kupcima, informiranje o benefitima proizvoda i jedinstvenom NAOS pristupu njezi kože. Radno vrijeme je 4 sata po promociji, cijena redovitog sata je 5,25 eura plus provizija na prodaju, a prijaviti se možete na info@hr.naos.com.

Zadar

Poslodavac MALUKAVI j.d.o.o. traži jednog studenta/icu za radno mjesto prodavača/ice. Mjesto rada je na poluotoku u trgovini „LaMarie“, a rad je u smjenama. Satnica je 8 eura uz povećanje od 50 posto za prekovremeni rad, za noćni rad, nedjeljom i blagdanom. Poslodavac moli da se prijave samo oni koji imaju radno iskustvo na lamariefs@gmail.com.

Art Bottega j.d.o.o. traži domaćina/voditelja radionice „Pineli & Vino“ večeri u Zadru. Potrebne su druželjubive i vedre osobe koje se ne boje biti u centru pažnje, koje njeguju ljubav prema dijeljenju znanja, ljubav prema slikanju i imaju mogućnosti usmjeravanja grupe prema zajedničkom cilju unutar zadanih vremenskih okvira. Radi se u popodnevnim i predvečernjim terminima, pretežno vikendom ali i ostalim danima tijekom cijele godine. Satnica je 7 eura, a motivacijsko pismo, CV i par vlastitih slikarskih radova možete poslati na mail: info@artbottega.hr.

Osijek

Rukotvorine „Bečaruša“ (obrt za izradu suvenira) traži studenta/icu za rad u trgovini rukotvorina. Opis posla je prodaja robe, rukotvorina, etno odjeće, suvenira i dr. iz ponude poslodavca, izdavanje i naplata računa, održavanje reda i čistoće radnog prostora i slično. Uvjeti su odgovornost, komunikativnost, otvorenost, sposobnost predstavljanja robe, prodaje i savjetovanja, iskustvo u radu na fiskalnoj blagajni, mogućnost rada na duže vremensko razdoblje i drugi poslovi vezani za rad u trgovačkoj branši. Radno vrijeme je u smjenama, od ponedjeljka do petka, prema unaprijed dogovorenom rasporedu. Jutarnja smjena je od 9 do 14:30 sati, popodnevna smjena od 14:30 do 20 sati. Satnica je 5, 25 eura, mole da se jave studenti koji su na raspolaganju za navedeno radno vrijeme svaki dan, a prijave možete poslati na e-mail: pleslic.mia@gmail.com.

Macaklin d.o.o. traži ima studente za radno mjesto promotora/ice u Eden restoranu & ballroom. U potrazi su za odgovornom, proaktivnom osobom koja je spremna za učenje. Traže mlade snage koje će sudjelovati u promidžbi objekta, evenata te plasiranju materijala na društvene mreže (Facebook, Instagram, Tik Tok). Poželjno je radno iskustvo u digitalnom marketingu ali nije uvjet, osnovna satnica je 5,50 eura, a svoj CV i motivacijsko pismo možete poslati na uprava@corner-osijek.hr.
 

Još vijesti