P.S. u Karijera

Ne želiš raditi na sezoni, ali tražiš posao? Samo provjeri ovotjednu novu ponudu poslova – i zaradi gotovo 9 eura po satu

Iako je ljeto, posla za studente i dalje ima

24. srpnja 2023 15:46
Razgovor za posao

Razgovor za posao Foto: Canva

Iako je ljeto u punom zamahu, mnogi su svoje ljetne sezonske ili druge poslove već pronašli, sigurni smo da i dalje postoje studenti koji traže svoju radnu poziciju.

Ne morate brinuti jer poslova i dalje ima jako puno, a nude se i dobre satnice kojima je mjesečna zarada i više nego odlična! Ukoliko ne želiš raditi na sezoni, već se želiš zadržati u svojem rodnom ili studentskom gradu, provjeri novu ponudu u ova četiri hrvatska grada.

Nude se svakakve zanimljive pozicije, a na jednoj možeš zaraditi gotovo 9 eura po satu. Provjeri o čemu se radi i nemoj se zaboraviti prijaviti na vrijeme!

Zagreb

U Zagrebu je, naravno, uvijek najveća ponuda studentskih poslova zbog puno veće ponude, ali i potražnje studenata. Tako se u okolici Zagreba, točnije u Svetoj Nedjelji, traži student za rad u skladištu za satnicu od čak 8 eura! Radno vrijeme je fleksibilno, a zainteresirani se prijavljuju preko e-maila marin.soric@sormiko.hr ili telefonski na broj 098 9555 987.

Od ostalih poslova na zagrebačkom području koje je i Studentski centar u Zagrebu objavio na svojim službenim web stranicama, izdvaja se i ovaj za tvrtku Polikovsky d.o.o.. Oni traže dvoje studenata za dostavu telegrama i poklona u rodilištima diljem Zagreba. Nude satnicu od 8 eura, a prednost imaju oni studenti koji posjeduju vlastito vozilo. Zainteresirani se prijavljuju na e-mail adresu telegramibrzojavi.eu@gmail.com.

Nadalje, u području administracije potreban je jedan student za poslodavca Mark-Vet d.o.o. koji nudi satnicu od 5,50 eura. U opis posla navode kako je potrebno javljati se na telefon, zaprimati narudžbe, izdavati račune i pregledavati narudžbe tijekom ljetnog perioda. Ukoliko je to posao za tebe, prijaviti se možeš e-mailom na adresu info@mark-vet.hr.

Još jedan sličan posao nude iz tvrtke Internet mall d.o.o. kojima su potrebna dva studenta za uređivanje opisa novih proizvoda za objavu na web shopu. Ovaj posao obavlja se iz udobnosti vlastitog doma, a potreban im je netko na duži vremenski period za satnicu od 5,50 eura. Zainteresirani studenti se javljaju e-mailom na adresu mateo.corluka@mall.hr.

Idući posao nudi se u okolici Zagreba, točnije u Rugvici, odnosno Dugom Selu. Tamo Ralu logistika d.o.o. traži čak 10 studenata za rad u skladištu, ali i s posebnim uvjetima s obzirom na to da se radi čak i na -19 stupnjeva! No, za to nude satnicu od 7 eura, a oni hrabri se prijavljuju e-mailom na adresu posao@ralu.hr.

Naposljetku, još jedna odlična studentska, ali i humanitarna prilika za posao nudi se od UNICEF-a. Njima je potrebno čak 20 studenata koji će biti terenski predstavnici njihova programa „Čuvari djetinjstva“ za prikupljanje donacije diljem grada. Za ovaj posao nude satnicu u iznosu od 7 eura, a zainteresirani studenti se prijavljuju isključivo preko e-mail adrese prijave@unicef.hr.

Rijeka

U Rijeci se traži student više za slaganje robe po dućanima za tvrtku MPG d.o.o.. Ono što im je potrebno jest da studenti imaju volju za radom i učenjem, ali je poželjno i znanje u Excellu. Kako objavljuje riječki student servis na svojem službenom Facebook profilu, poželjan je i osobni automobil jer se obilazi više lokacija u jednom danu za satnicu od 6 eura. Zainteresirani se mogu prijaviti telefonski na broj 091 345 6790 ili e-mailom na adresu t.biankini@mpg.hr.

Nadalje, tvrtka Gligora delikatese d.o.o. traži studenta za mjesto prodavača. Potreban im je komunikativan student, a prednost dobivaju oni koji znaju strane jezike i to za satnicu od 4,5 eura. Prijaviti se možete na e-mail adresu posao@gligora.com.

Na riječkom području još se traži jedan student kao pomoći radnik za tvrtku TOME d.o.o.. Cijena redovitog sata iznosi 7 eura, a zainteresirani se prijavljuju e-mailom na adresu info@tome-sport.hr.

Osijek

Studentski servis u Osijeku na svojem Facebook profilu objavio je oglas tvrtke BND GROUP d.o.o. koja traži studenta za poziciju tehničara/ke za dizajn ili crtanje. Kako navode u opisu, student će prikupljati podatke, vršiti proračune koristeći odgovarajuće softvere, izrađivati nacrte u AutoCAD-u i slično, a sve to za satnicu od 6 eura. Obavezno je odlično poznavanje engleskog jezika, a posao se obavlja od kuće. Zainteresirani studenti prijavljuju se e-mailom na dvije ponuđene adrese: inesk@bndgroup.hr ili boyanb@bnd-group.eu.

Nadalje, studente traži i Telemach Hrvatska d.o.o. na poziciji savjetnika za telefonsku prodaju! Ono što student treba je da zaprima i obrađuje korisničke upite putem telefona, razgovara s korisnicima te im pruža relevantne i korisne informacije i slično. Telemach u Osijeku nudi 5 eura po satu s dodatnim bonusima, a zainteresirani se prijavljuju putem linka koji se nalazi OVDJE.

Od ostalih zanimljivih poslova u Osijeku izdvaja se i ovaj Udruge lice sreće koja traži studenta za fotografiranje ljudi polaroidom na različitim eventima. Potreban im je netko na duži vremenski period, a nude satnicu od 5,30 eura. Zainteresirani se prijavljuju e-mailom na adresu udrugalicesrece@gmail.com.

Zadar

U Zadru se traži čak pet studenata za promociju, odnosno podjelu letaka. Poslodavac MPG d.o.o. za ovu poziciju nudi 6 eura po satu, a radi se na području Zadra, Zatona i Gospića. Zainteresirani svoje životopise šalju e-mailom na adresu k.bacurin@mpg.hr.

Kako objavljuje zadarski studentski servis na svojim službenim web stranicama, osim dijeljenja letaka, traži se i dvoje studenata ili studentica za posao hostesiranja. Tvrtka Tistar grupa d.o.o. je u potrazi za radnom snagom na ovoj poziciji i to za čak 8,75 eura po satu, a radno mjesto opisuju kao outdoor promociju u Novalji. Zainteresirani se mogu javiti na e-mail adresu posao@hodajuce-reklame.hr.

Nova StudiGO epizoda otkriva je li studiranje izvan Hrvatske toliko lagano kako svi tvrde →


 

 

Još vijesti