P.S. u Karijera

Nova ponuda studentskih poslova u četiri hrvatska grada – gdje se to može zaraditi čak 14 eura po satu?!

Nova ponuda poslova poprilično je šarolika, kao i satnice koje se nude za njih.

22. Siječnja 2024 11:44
Ponuda studentskih poslova

Ponuda studentskih poslova Foto: Canva

Nova ponuda studentskih poslova donosi razne i zanimljivije pozicije za studente. Posla je vjerojatno više no ikada, a mnogi poslodavci traže i po desetak studenata za obavljanje nekog od poslova.

Naravno, nije to slučaj kod svakog oglasa, ali su se već počeli objavljivati i oglasi za turističku sezonu 2024. na hrvatskoj obali gdje se traži student više. Najveća satnica ovog tjedna iznosi čak 14 eura, a provjeri koji posao je ovoliko plaćen i u kojem gradu!

Zagreb

Jabuka televizija d.o.o. traži studenta na poziciji operatera na televiziji u emisiji ženske mode. Spol nije bitan, a u opisu posla stoji kako je dužnost studenta javljati se na telefon, zaprimati narudžbe, komunicirati s kupcima i opisivati ženske odjevne artikle za satnicu od 6 eura i 64 centa uz sva propisana uvećanja. Radno vrijeme je fleksibilno, a prijaviti se možete telefonski na broj 097 6764 121.


Kako objavljuje zagrebački Studentski centar na svojim službenim web stranicama, od ostalih poslova izdvaja se i onaj za instruktora grupnog fitness programa u centru Forma.

Za satnicu od 8 eura nadalje, Društvo sportske rekreacije „Forma Factory“ traži studenta za vođenje grupnih programa, odnosno vođenje pilatesa, funkcionalnih treninga, boksa i drugih fitness programa. „Forma Factory“ traži da se radi o studentu ili studentici na završnoj godini Kineziološkog fakulteta ili druge stručno osposobljene osobe koje bi vodile te programe. Zainteresirani se mogu javiti e-mailom na adresu info@fitness-forma.com.

Fitness studio „Mode de Vie“ traži studente na sličnoj poziciji, također za vođenje grupnih i dinamičnih treninga i pilatesa, a prethodno iskustvo je poželjno, no, nije nužno, kako navodi Studentski centar u Zagrebu na svojim službenim web stranicama.

Nude satnicu od čak 14 eura, a kako navode u svojem oglasu, potreban im je ozbiljan student koji je zainteresiran za rad na duži vremenski period jer im nije u interesu stalno mijenjati trenere na ovoj poziciji. Zainteresirani se prijavljuju preko e-mail adrese vedranamodedevie@gmail.com.

Project Tourist d.o.o. traži studenta za rad u restoranu i noćnom klubu. Naime, radi se o poziciji šankera i to za satnicu od 7 eura i 50 centi uz sva dodatna propisana uvećanja. Zainteresirani se mogu prijaviti telefonski na broj 091 4811 180.

UNICEF je u potrazi za studentima koji će biti terenski predstavnici njihovog programa „Čuvari djetinjstva“ kojim se prikupljaju donacije diljem Zagreba. Kako navode na službenim stranicama zagrebačkog SC-a, studenti će biti zaduženi za komunikaciju s građanima i prezentiranje njihove misije te djelovanja, a ta se komunikacija odvija na javnim mjestima i trgovačkim centrima.

Nude satnicu od 7 eura za ovaj posao koji se odvija na području Zagreba, a potrebno im je čak 20 studenata. Za sve zainteresirane, prijava se odvija preko e-maila na adresu prijave@unicef.hr.

Majatik d.o.o. u potrazi je za studentom zadnje godine za čišćenje i održavanje uredskih prostora, svakim radnim danom od 17 do 22 navečer. Nude satnicu od 7 eura uz propisana uvećanja, a traže osobu koja ima iskustva u navedenom poslu i koja može raditi svakim radnim danom u ovom periodu. Zainteresirani se prijavljuju e-mailom kristina@majatik.hr ili telefonski na broj 091 725 6644.

Udruga Mali inženjeri traži voditelja, odnosno asistenta STEM radionica u osnovnim školama. Radi se o edukativnim radionicama s djecom nižih razreda osnovne škole, a bitno im je da je student točan, odgovoran, komunikativan i da ima želju rada s djecom. Nude satnicu u rasponu od 9 do 15 eura, a potrebno im je čak petero studenata za područje Zagreba. Zainteresirani se prijavljuju e-mailom na adresu info@mali-inzenjeri.hr.

Posljednji oglas za područje Grada Zagreba usmjeren je za poziciju pomoćnog montera. Taj posao obuhvaća pripremu vijčanog materijala, pripremu izvoda žica prije spajanja, pripremu opreme te čišćenje radionice za satnicu od 6 eura i 27 centi. Oglas raspisuje tvrtka Končar – distributivni i specijalni transformatori d.d., a zainteresirani studenti prijavljuju se telefonski na broj 099 2530 557.

Osijek

SPIKA d.o.o. u Osijeku traži studente za rad u njihovoj školi stranih jezika, na poziciji predavača. Traže dvoje studenata na ovoj poziciji, a neki od uvjeta su da se radi o apsolventima ili prvoj, odnosno drugoj godini diplomskog studija njemačkog jezika i književnosti za satnicu od 6 eura. Kako piše studentski servis Osijek na svojem službenom Facebook profilu, ovaj posao obavlja se od kuće, a zainteresirani se prijavljuju na e-mail adresu hello@spika.hr.

Na području Vinkovaca, Đakova i Slavonskog Broda traže se studenti za radno mjesto promotora na posebnim promocijama i eventima. Potrebni su im komunikativni studenti za satnicu od 6 eura i 50 centi, a zainteresirani se prijavljuju e-mailom na adresu k.bacurin@mpg.hr.

Telemach d.o.o. traži studente za poziciju Savjetnika za telefonsku prodaju. U opisu posla navode kako će studenti morati odrađivati dnevni kontakt s postojećim i novim Telemach korisnicima, prezentacije i prodaje Telemach usluga privatnim korisnicima i druga zaduženja. Nude satnicu od 5 eura i 25 centi, a kako navodi osječki studentski servis na svojem Facebook profilu, zainteresirani se prijavljuju putem linka za prijavu koji se nalazi OVDJE.

Zadar

Tvrtka CON-FORMO d.o.o. traži pet do šest studenata za posao istovara i montaže stolica u Gospiću. Radi se svega nekoliko dana za satnicu od 6 eura, a zainteresirani se prijavljuju telefonski na broj 091 614 7374 s napomenom da se studenti javljaju putem SMS poruke, na Viber ili WhatsApp sa svim podacima, kako piše studentski servis u Zadru na svojim službenim web stranicama.

Nautika Zadar d.o.o. traži šest studenata za radove na uređenju plovila, bojanje i brušenje podvodnog dijela plovila te poliranje i pranje plovila u Sukošanu. Rad je predviđen za period od 1. ožujka do 1. lipnja za satnicu od 7 eura. Kako navode, nije potrebno prethodno iskustvo u ovakvoj vrsti posla, a zainteresirani se prijavljuju telefonski na broj 098 212 758.

Putnička agencija Aragosa d.o.o. traži turističkog pratitelja na francuskom jeziku na području srednje Dalmacije. Radi se u periodu turističke sezone od 1. lipnja do 15. listopada za satnicu od 6 eura i 50 centi po satu. Zainteresirani se prijavljuju e-mailom na adresu info@aragosa.hr.

Rijeka

Fokus d.o.o. traži četvero studenata za rad u skladištu, odnosno iskrcaj robe. Radi se u Viškovom, odnosno u Industrijskoj zoni iza Plodina za satnicu od 6 eura. Zainteresirani studenti mogu se prijaviti telefonski na sljedeće brojeve: 051 512 455 i 095 2222 065.

Kako navodi riječki studentski servis na svojem Facebook profilu, Keindl Sport d.o.o. traži studente za servis bicikala. Potreban im je student koji ima iskustvo s alatima i mehanikom i koji može odmah početi s radom. Radi se samo radnim danom za satnicu od 6 eura, a zainteresirani studenti se prijavljuju e-mailom na adresu sasa.vidovic@keindl-sport.hr ili telefonski na broj 091 890 8378.

KIDZWORLD ADRIA j.d.o.o. traže troje studenata za poziciju animatora za period tijekom cijele godine. Plaća se 7 eura po satu, a poslodavcu je potrebno da je student predan i odgovoran prema poslu, kao i naravno u radu s djecom, te da je komunikativan i uslužan prema korisnicima.

Potrebno je i da ima prethodnog iskustva na sličnim radnim mjestima, kao i studiranje Ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, Učiteljskog fakulteta, Edukacijsko-rehabilitacijskog ili studija Glume i medija. Zainteresirani studenti mogu se prijaviti na e-mail adresu oceana.playroom@gmail.com.

 

Još vijesti