P.S. u Karijera

Studentica objavila video u kojem plače zbog osmosatnog radnog vremena – ubrzo nakon dobila otkaz

Kako govori, otkaz nije dobila zbog spornog videa gdje plače i žali se na radno vrijeme.

2. Siječnja 2024 12:30
Studentica dobila otkaz

Studentica dobila otkaz Foto: brielleybelly123/TikTok/Screenshot

Prije nekoliko mjeseci, jedna je studentica na svojem TikTok profilu objavila video u kojem plače zbog posla.

Naime, u svojem videu požalila se TikTok korisnicima o tome kako je teško raditi punu osmosatnu smjenu svakog dana, a ujedno studirati i imati normalan privatan život. Jedan od razloga njezine tuge bio je i raspored, s obzirom na to da teško balansira između akademskog i poslovnog života te obaveza koje dolaze s njima.

@brielleybelly123

im also getting sick leave me alone im emotional ok i feel 12 and im scared of not having time to live

♬ original sound - BRIELLE

Njezin video ubrzo je ostao viralan, ima više od 3 i pol milijuna pregleda, a komentari ispod videa bili su i više no raznovrsni. Dok su je jedni tješili jer se mogu poistovjetiti s njezinim problemom, drugi su je potpuno osudili jer tvrde da tako zapravo funkcionira stvaran život.

Studentica diplomskog studija nedavno je ponovno objavila TikTok video koji se zapravo nadovezuje na prethodni u kojem plače zbog posla, kako piše The Tab.

@brielleybelly123

can someone tell me im going to be okay !!!! feels like the world is ending i need a job immediatley i am feeling so lost rn like i moved for this...!?

♬ original sound - BRIELLE

Drugi TikTok objavila je zato jer je, ni manje-ni više, nego dobila otkaz na poslu zbog kojeg je plakala nekoliko tjedana prije. No, kako tvrdi, nije dobila otkaz jer je objavila video u kojem se žali, već zbog nekih drugih okolnosti.

„Nisam ja kriva, ali tvrtka za koju sam radila nije imala mogućnost koja im je bila potrebna da me dodatno obuče i zadrže moj posao“, rekla je.

Iako govori kako je njezin poslodavac tvrdio da je ona jedna od najpametnijih osoba koja je radila u njihovoj tvrtki, mnogi TikTok korisnici u komentarima ispod videa joj poručuju kako je otkaz zasigurno dobila zbog prvog objavljenog videa, u kojem plače i žali se zbog posla. No, kao što je i studentica sama rekla, u svakom slučaju joj pronalazak novog radnog mjesta neće biti lagan.
 

Još vijesti