S.D. u Nakon predavanja

Savjet koji vrijedi poslušati! Postavite ovo pitanje na razgovoru za posao i sigurno ćete ga dobiti

Zanimljiv savjet TikTokerice oduševio je mnoge.

4. kolovoza 2023 14:59
Uspješan razgovor za posao

Uspješan razgovor za posao Foto: Canva

Za sve one koji će uskoro tražiti prvi studentski posao ili ne znaju kako se ponašati tijekom razgovora za posao, korisnica TikTok društvene mreže, Jennifer Reardon, na svom profilu @notjenneeree, objavila je vrlo koristan video.

Naime, Jennifer tvrdi da, postavljanjem samo jednog pitanja na razgovoru za posao, možete osigurati željeno radno mjesto.

U TikToku, koji je do sada akumulirao skoro četiri milijuna pregleda, napomenula je da je i sama, na taj način, rasturila na nekoliko intervjua za potencijalno zaposlenje.

@notjenneeree

SOMEONE ELSE MADE A VIDEO ABOUT HER PROFESSOR GIVING THE SAME ADVICE (tag her I can’t remember who) & I STG THIS IS MY SECRET TRICK AND IT WORKSSSSSSSS TRY IT immediately.

♬ original sound - Jennifer Reardon

Influencerica savjetuje da se tijekom razgovora „ponašate normalno“ i odgovarate na postavljena pitanja, a pred kraj razgovora upitate poslodavca ili osobu koja provodi intervju, ovo pitanje: „Imate li vi ikakvih pitanja ili nedoumica o meni, a koje možemo riješiti prije nego što završimo razgovor?“

Spomenula je da ju ovaj pristup nikada nije iznevjerio i da je svaki put dobila željenu ponudu za posao.

„Sigurno će imati nekakvih nedoumica, a onda je vaše vrijeme da im se obratite. Tako,kada završite razgovora njima, oni se neće imati oko čega brinuti.“

Neki korisnici ovaj savjet su odlučili primijeniti te su dobili željeni posao dok se drugi ipak nisu proslavili.

„Probao sam postaviti ovo pitanje na razgovoru za posao, samo su me čudno pogledali i rekli mi da su me upitali sve što ih je zanimalo“, napisao je jedan nezadovoljni pratitelj, dok je drugi dodao da je, zbog toga što je poslušao TikTokericu, dobio posao.
 

Još vijesti