S.D. u Laganini

Influencerica tražila auto na poklon pa naljutila mnoge: „Preferiram automatik, ali bit ću zahvala za što god“

Metodom APP – ako prođe, prođe.

4. kolovoza 2023 15:55
Darovanje automobila

Darovanje automobila Foto: Canva

„Kvazi influencerica“, nedavno je naljutila velik broj korisnika društvene mreže Reddit, jer od jedne kompanije zatražila automobil ma poklon, a sve to u zamjenu za reklamu na njezinom Instagram profilu.

Zaposlenik tvrtke, iznenađen ovim zahtjevom, poruku poslanu od strane influencerice objavio je putem svog Reddit računa, na što su ju korisnici pošteno, „izrešetali“ kritikama, prenosi ladbible.com.

„Pozdrav, javljam se kako bih, nadam se, dobila priliku isprobati jedno od vaših vozila. Uzvratit ću vam uslugu oglašavanjem vozila na Facebooku i Instagramu. Trenutno imam preko 33.000 pratitelja na Instagramu i oko 6.000 na svom poslovnom Facebooku. I preko 1.000 prijatelja na svom izvornom Facebooku“, piše na početku maila.

Ovaj dio jako je razljutio neke korisnike, ali zbog drugog dijela poruke, mišljenja su se podijelila.

„Trenutno posjedujem privremenu dozvolu. Dobivam invalidninu jer patim od tjeskobe. Učenje s instruktorima koje ne poznajem prilično mi je teško, ali su me susjedi voljni poučavati. Želim iskoristiti ovu priliku da vidim biste li mi bili voljni posuditi vozilo ili mi pokloniti vozilo. Preferiram automatik, ali bio bih vam jako zahvalan za bilo koji auto. Ako mi niste voljni darovati ili posuditi vozilo, postoji li ikakva šansa da ga mogu unajmiti od vas. Prihvatit ću i rabljeno vozilo“, dodala je influencerica.

Mail je zaključila izjavom da je samohrana majka koja uskoro slavi svoj 33. rođendan, a cilj joj je prije rođendana dobiti vozačku dozvolu, za što joj je potreban auto, tvrdi.

„Smiješno je što ovakvi misle da svijet funkcionira na ovaj način; isto kao i svako korporativno sponzorstvo gdje influencer dobiva besplatne stvari u zamjenu za sadržaj. Stoga samo pošaljite e-poštu tvrtkama s tužnom pričom i tražite stvari besplatno“, napisao je jedan kritičar.


 

Još vijesti