L.B. u Karijera

Ujutro ide na fakultet, popodne sjeda u kamion: Studentica arhitekture kakva se ne viđa često

Nesvakidašnja studentica arhitekture iz Beograda uz fakultet, bavi se i vožnjom kamiona i bagera.

29. travnja 2022 13:20
Nesvakidašnji prizor - mlada djevojka u šleperu.

Nesvakidašnji prizor - mlada djevojka u šleperu. Foto: screenshot via Instagram@jovanamitrovic_

Jovana je 21-godišnja djevojka iz Beograda koja uspješno studira arhitekturu, dizajnira interijere i vozi kamione u obiteljskoj firmi. Ne iz nužnosti, već iz ljubavi.

vezano Slika nije pronađena Postani student 38-godišnji vozač kamiona i otac troje djece upisao faks: 'Učim dok čekam utovar i istovar...'

Kako kaže Jovana Mitrović, njen otac vlasnik je tvrtke za niskogradnju. U posao vozačice kamiona i bagera ušla jer je to gledala od malena i jer je to oduvijek željela probati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝑱𝒐𝒗𝒂𝒏𝒂 𝑴𝒊𝒕𝒓𝒐𝒗𝒊𝒄 𝑫ž𝒐 (@jovanamitrovic___)

Već pola godine je i profesionalna vozačica kamiona, sa svim potrebnim dozvolama, piše lifestlye portal Žena.

Prijatelji joj se često žele pridružiti u vožnjama kamiona

"Vozim ture po Beogradu, vozim do Valjeva, Požarevca, Novog Sada... Nekad krenem sama, nekad imam društvo. Imam mali krug ljudi s kojima se družim, ali me svi podržavaju i ponose se što imaju tako 'ludu' prijateljicu. Često me i pitaju da odvezu sa mnom neku turu, da se provozaju, svi su kul s tim", govori Jovana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝑱𝒐𝒗𝒂𝒏𝒂 𝑴𝒊𝒕𝒓𝒐𝒗𝒊𝒄 𝑫ž𝒐 (@jovanamitrovic___)

 

Ipak, to je samo jedna od njenih dnevnih obaveza i preokupacija. Ona je također i uspješna studentica treće godine Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, a jedan od njenih hobija, koji polako prerasta u ozbiljniju poslovnu priču, je i dizajniranje interijera stanova i kuća. Dugi niz godina bavila se i karateom, za koji sad ima sve manje vremena.

Zbog toga se dogodi da ponekad ima i manje od dva sata dnevno na raspolaganju za spavanje.

vezano Slika nije pronađena Karijera Umrla od srama zbog prodavača lubenica: Završio ekonomiju, a sad radi na štandu i vozi kamion

Ima velike planove: nakon studija i na doktorat, a kad arhitektura postanje njeno primarno zanimanje, ipak bi pokušala ovaj posao spojiti s onim obiteljskim. "Kada završim fakultet želja mi je baviti se arhitekturom, želim proširiti tatinu firmu, da to bude neki arhitektonski ured ili studio", otkriva ova talentirana djevojka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝑱𝒐𝒗𝒂𝒏𝒂 𝑴𝒊𝒕𝒓𝒐𝒗𝒊𝒄 𝑫ž𝒐 (@jovanamitrovic___)


Ne radi jedino nedjeljom

Kako dalje pojašnjava, radni dani prepuni su joj obaveza. Prijepodne fakultet, popodne vožnja kamiona, navečer pokoja kava s prijateljima, a od 22-23 sata rješavanje obaveza za fakultet ili dizajn interijera pa na spavanje.

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝑱𝒐𝒗𝒂𝒏𝒂 𝑴𝒊𝒕𝒓𝒐𝒗𝒊𝒄 𝑫ž𝒐 (@jovanamitrovic___)

 

"Jedino nedjeljom ne radim, pa tada dignem sve četiri u vis da odmorim", govori ova mlada i ambiciozna studentica nesvakidašnjeg odabira posla tijekom studija.

vezano 'Želiš biti glas poznat kamiondžijama i vozačima autobusa?' Oglas za studentski posao zapalio popularnu grupu na Facebooku Karijera 'Želiš biti glas poznat kamiondžijama i vozačima autobusa?' Oglas za studentski posao zapalio popularnu grupu na Facebooku

Više pročitajte ovdje.

izvor: zena.blic.rs

Još vijesti