L.B. u Karijera

I to postoji! Nude vam novac da spavate što je više moguće i na posao dolazite u pidžami

Kompanija koja se bavi izradom madraca zapošljava na poziciji za potrebe koje se spavanje, ne samo tolerira, nego je i obaveza.

17. kolovoza 2022 14:09
Moguće je spavati i zarađivati!

Moguće je spavati i zarađivati! Foto: Soloviova Liudmyla via Shutterstock

Casper, njujorška kompanija osnovana 2014. godine, nedavno je tragala za profesionalnim Casper spavačima, piše CNN.

vezano Najslađi posao na svijetu: degustator slatkiša! Karijera Najslađi posao na svijetu: Traže direktora za slatkiše za godišnju plaću od 570 tisuća kuna

Kako su to pojasnili, Casper spavači spavat će u njihovim prodajnim salonima, ali i u sasvim neočekivanim okruženjima diljem svijeta.

Influencer za spavanje

Uz zapošljavanje, naravno, dolaze i neki uvjeti koje potencijalni kandidati moraju ispuniti. Tako će, nažalost, nešto posla biti potrebno odraditi i u budnome stanju. Točnije, morat će stvarati sadržaj za društvene mreže putem kojega će dijeliti svoje iskustvo profesionalnog spavača sa širom publikom i potencijalnim kupcima.

Idealni kandidat trebao bi imati "izvanrednu sposobnost spavanja", "želju da spava što je više moguće" te naravno otpornost na vanjske smetnje zahvaljujući kojoj "može prespavati apsolutno sve".

vezano spavanje Laganini [FOTO] Najluđa mjesta na kojima spavaju zagrebački studenti kad zaborave ključ ili ne mogu do svog kreveta: 'Fulao i sobu i paviljon...'

Dakle, ako vas ni dvadeseti snooze, zvono s obližnje crkve ni činjenica da morate položiti ispit tog jutra ponekad ne uspiju izvući iz kreveta, vi ste odličan kandidat!

Osim što će za ovaj posao biti plaćeni, uspješni kandidati imat će nevjerojatnu privilegiju nošenja pidžame na posao, neograničenu količinu Casper proizvoda – sasvim besplatno te fleksibilnost pri kreiranju radnog vremena, uz opciju rada na pola radnog vremena.

Zvuči kao idealan posao, zar ne?

vezano Slika nije pronađena Karijera Posao iz snova – DOSLOVNO! Evo kako se prijaviti za profesionalnog spavača, plaća je vrhunska

Iako je natječaj završio 11. kolovoza, nema ništa loše u tome da sanjarimo o ovakvom poslu, taman prije jesenskih ispitnih rokova, stresa i manjka sna koji nas očekuje.

izvor: CNN

Još vijesti