V.K. u Karijera

Najslađi posao na svijetu: Traže direktora za slatkiše za godišnju plaću od 570 tisuća kuna

Direktor za slatkiše mora isprobati 3500 slatkiša mjesečno.

25. srpnja 2022 14:11
Najslađi posao na svijetu: degustator slatkiša!

Najslađi posao na svijetu: degustator slatkiša! Foto: shutterstock by Roman Samborskyi

Nemaju svi baš toliko sreće da rade posao iz snova. No, tu i tamo se nekome pruži prilika za najbolji posao na svijetu.

Pisali smo o zanimljivim ponudama za posao poput gledanja Simpsona, isprobavanja čajeva, pa čak i o studentici koja je u Zagrebu radila kao profesionalna kušačica palačinki.

vezano Pavla Filipović, Choco cafe, palačinke Karijera [FOTO] Studentica Pavla degustira palačinke – i plaćaju joj za to: Ovo su njena 2 favorita

Kako piše Unilad, kanadska kompanija Candy FunHouse u potrazi je za direktorom za slatkiše. Ovaj novi šef ima vrlo sladak zadatak: isprobati slatkiše i zaraditi impresivnu plaću.

Online slastičarnica Candy Funhouse nudi 100 tisuća kanadskih dolara godišnje (što je oko 571 tisuća kuna) jednom sretnom kandidatu kojem u opisu posla stoji da će odrađivati kušanje novih proizvoda i "biti zadužen za sve što je zabavno".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candy Funhouse (@candyfunhouse)

 

Vođenje strategije i davanje pečata

Osim toga, u opisu posla na njihovoj službenoj LinkedIn stranici stoji primamljiv opis posla. "Volite li sve od slatkiša i čokoladu? Jeste li strastveni prema slasticama i istraživanju neobjavljenih i postojećih proizvoda? Ako je odgovor da ovo je savršena pozicija za vas. Tražimo prvog i jedinog Chief Candy Officera na svijetu!", piše.

vezano Slika nije pronađena Karijera Nije san: Plaćaju ti 150 kuna po satu da odgledaš sve epizode Simpsona... Krafne gratis!

vezano Slika nije pronađena Karijera Posao iz snova – DOSLOVNO! Evo kako se prijaviti za profesionalnog spavača, plaća je vrhunska

Posao se može raditi od kuće s opcijom rada ili iz Toronta u Kanadi ili iz Newarka u New Jerseyju u SAD-u, a podrazumijeva "vođenje strategije FUNhousea", točnije odobravanje svih slatkiša u inventaru i odlučivanje hoće li se svakoj poslastici dodijeliti službeni "CCO" (Chief Candy Officer) pečat odobrenja.

"Biti glavni direktor za slatkiše u Candy Funhouse više je od zabave i igara, to je ozbiljan posao sa slatkišima!", pišu dalje u tekstu.

Slatki direktor bit će odgovoran za odlučivanje koje će nove slatkiše ova kompanija proizvoditi, vodit će sastanke odbora za slatkiše, biti glavni ispitivač okusa i preuzeti odgovornost "za sve što je zabavno".

Srećom, kandidati koji se žele javiti za ovaj posao ne moraju imati nikakvo prethodno iskustvo, ali traže "interes i sklonost slatkišima uz kreativni um, zlatne okusne pupoljke te odlične komunikacijske vještine".

vezano Slika nije pronađena Karijera Profesionalni neradnik zbilja postoji: Mlati 'masne' novce radeći 'ništa'

vezano Netko to plaća?! Posao iz snova za tebe i tvoju bolju polovicu: Uživaj u luksuznim vilama u susjedstvu za 4000 eura mjesečno Karijera Netko to plaća?! Posao iz snova za tebe i tvoju bolju polovicu: Uživaj u luksuznim vilama u susjedstvu za 4000 eura mjesečno

Osim toga, kandidati ne smiju imati nikakve alergije na hranu i moraju biti spremni isprobati više od 3500 slatkiša na mjesečnoj bazi.

Za ovaj posao kompanija nudi i cijelo pokriveno dentalno osiguranje, a pozicija je otvorena za sve koji žive u Sjevernoj Americi i imaju pet ili više godina.

izvor: unilad.com

Još vijesti