V.F. u Laganini

Jesi li jutarnji tip ili noćna ptica? Ova je djevojka opisala svoju dnevnu rutinu i objasnila zašto se budi u 3 ujutro

Ako si hardcore jutarnji tip, poistovjetit ćeš se.

27. listopada 2023 18:14
Navela je prednosti ustajanja prije zore

Navela je prednosti ustajanja prije zore Foto: Canva

Većina studenata ima neobičnu dnevnu rutinu. Nezdravu, zapravo. Jedan dan se probudiš u šest ujutro, drugi dan u to vrijeme tek odeš spavati. Ipak, to je tempo koji ne možeš dugo držati. Ponekad je razlog tome zato što učiš, a ponekad zato što partijaš.

Međutim, ova djevojka vjerojatno ima totalno drukčiju rutinu od tebe. Petra Vranković ima 21 godinu, a kaže kako voli ići spavati rano i buditi se prije zore. Na svom TikTok profilu objavljuje videe o tome kako njezina dnevna rutina izgleda. Tako je ispričala da odlazi spavati u 20 sati navečer i budi se u 3 ujutro.

„Ja sam osoba koja stvarno voli ići u krevet vrlo rano, volim imati svoju večernju rutinu koja je jako smirujuća jer jedino na taj način mogu normalno funkcionirati s obzirom na to da sam jako posvećena svome poslu kojeg jako volim i nije mi ga problem raditi“, ispričala je Petra u jednom od svojih videa.

 

@petra_vrankovic Ima li još neko da se pronašao u videu? 🤔 #fypシ #balkan #klubovi ♬ original sound - Petra Vrankovic

 

Kaže da na posao kreće dok je vani još mrak, a prije posla voli obaviti neke svoje male rituale pa se zato ustaje tako rano.

„Svatko treba raditi što njemu odgovara. Od malih nogu sam se budila jako rano, jako volim jutra. Spavam šest sati. Ali ako želiš biti budan do 3 ujutro, budi“, objasnila je Petra.

Osim toga, Petra je ispričala da ne voli izlaziti u klubove i da nikada nije izašla.

„Nisam nikada u životu izašla u noćni klub, imam 21 godinu. Ne kažem da nikada neću izaći, ali trenutačno me to ne zanima i nije me zanimalo ni prije. Ovo nije video da se dokažem ili da pokažem da sam važnija od vas, to nisam, svi smo mi važni“, naglasila je.

Dodala je i da video posvećuje svima koji se osjećaju slično kao i ona.

„Ovaj video posvjećujem svim onima koji se osjećaju kao ja. Koji ne žele izlaziti u klubove, ali se boje ne izaći zato što misle da ih društvo neće prihvatiti“, rekla je.

 

@petra_vrankovic Kada se vi budite? Jeste li ranoranioc ili ipak noćna ptica? #fypシ゚viral #vlogic #balkantiktok #gymtok ♬ Beat - beaty

 

Još vijesti